Lepší než první díl

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@knihybeta #spoluprace

Série Clifton Forge je skvělá! Je jiná a dokáže zaujmout, nutí vás číst dál a dál. Po prvním díly Král jsem měla obavy, že druhý díl, který sliboval příběh nevýrazných postav z prvního dílu, bude nudný. Nemohla sem se mýlit víc!

Hlavní hrdinové Genevieve a Isaiah nejen, že dokázali zaujmout, ale jejich příběh se mi ve finále líbil ještě o trošku víc. V závěru knihy se dokonce odhalí vrah z prvního dílu, kterého jsem já osobně odhalit nedokázala. Jsem velmi zvědavá, jakou zápletku bude po tomto odhalení obsahovat třetí díl Princezna - můžeme očekávat další souboje mezi bývalými gangy?

Netradiční motorkářské prostředí s romantickými vztahy, detektivními zápletkami a vraždami - to je série, kterou jsem měla možnost poznat díky @knihybeta. Málokdy se v recenzích zaměřuji na obálky, zde u této série ale musím zmínit, že škála 5* pro hodnocení těchto obálek není dostatečná. Obálky jsou nádherně barevně zpracované, kombinace barev, které poutají oko čtenáře a vy máte chuť ji fotit na každém kroku. Krásná práce, která nepolevila u žádného dílu a celá série si drží krásné propojení a jednotnost.

Za mě velké doporučení!

Celkové hodnocení: 5* z 5*

Rytíř Rytíř Devney Perry

Druhý díl temné romantické série Clifton Forge. Genevieve Daylee nečekala, že bude v den svých sedmadvacátých narozenin stát před soudcem. Ale v poslední době se toho stalo tolik neočekávaného, že to čekat mohla. Její matka, ž... více

Komentáře (0)