Jak se zbavit lásky

Tak tahle kniha byla skvělým zakončením tohoto roku. Námět mě velmi překvapil (možná bych měla ty anotace začít číst) a styl autorky mi velmi sedl.

Svižně vyprávěný příběh mladé ženy, která se díky zaříkadlu propadla do vlastního paralelního světa. Říkali jste si někdy, kde byste byli dnes, kdybyste nepotkali svého/svou ex, současného partnera nebo udělali důležité životní rozhodnutí ke splnění si svého velkého snu? Gemma, hlavni hrdinka této knihy, dostala odpověď a dlouho se v ní odehrával souboj, který paralelní svět si vybrat.

Moc se mi líbil humor, který zejména hlavní hrdinka aplikovala. Vtipné hlášky, kterými glosovala vypjaté situace mě bavily a i díky nim jsem si jí oblíbila i navzdory jejímu často sobeckému chování. Mužská postava, Dax, byl miláček, v reálu bych z něj ale šílela, protože mám raději chlapy, kteří si jdou za svým - kuráž mu chyběla.

Velmi oceňuji neotřelý námět, humor i zakomponování krásných rodinných vztahů. Kniha, u které jsem se usmívala a u které jsem si krásně odpočinula.

Celkové hodnocení: 4,5* z 5*

Jak se zbavit lásky Jak se zbavit lásky Kate Robb

Co uděláte, když po čtyřech letech dostanete kopačky? Gemma zareagovala jako každá jiná osmadvacetiletá dívka: opila se. Společnost jí dělala sestra, bláznivá teta a nejlepší kamarád Dax. Po větším počtu vypitých margarit našli s... více

Komentáře (0)