Manažer

recenze

Manažer (2021) 4 z 5 / beatrica4102
Manažer

KRISTEN CALLIHAN -MANAŽÉR - VIP 2

Když jsem se dozvěděla, že mě letecká společnost přesunula do první třídy, nemohla jsem uvěřit, jaké se na mě usmálo štěstí. A pak se vedle mě posadil on. Gabriel Scott, sexy parchant chladný jako led. Je manažerem nejslavnější rockové kapely na světě Kill John, legenda ve svém oboru a arogantní chlap, který na mě pohlíží spatra.
Myslela jsem, že mu dám během našeho letu co proto, vůbec jsem však nečekala, že se mi zalíbí. Nečekala jsem, že po něm zatoužím. Nejvíc mě však překvapilo, že i on chce mě. Jen ne tak, jak bych čekala. Pokud jeho nabídku přijmu, nejspíš se zamiluju do muže, s kterým mě žádná budoucnost nečeká. Chci mu na to ale kývnout. Protože skutečný muž, jenž se skrývá pod dokonalým oblekem a ledovou maskou, je možná to nejlepší, co mě v životě potkalo. Dokážu ale rozpustit led, který svírá jeho srdce?

Veľmi som bola zvedavá na Scottyho príbeh. V prvej knihe ho poznáme, ako jedného sexi namysleného manažéra, ktorý pôjde aj cez mŕtvoly, len aby kapele vybavil zo všetkého len to najlepšie. V tejto knihe sa dozvieme niečo aj o jeho minulosti a ako sa začína "otvárať" k chlapcom v kapele, budujú si priaťeľstvo, lebo okrem nich Scotty nemá nikoho. Ale nič viac. Sklamaná som z celého príbehu. Okrem humoru, za ktorý vďačíme Sophie, sa veľmi nič vzrušujúce nedeje. Aj ich vzťah je taký suchý. Scotty ju potrebuje, aby sa vedel dobre vyspať, lebo už dlho nemal taký dobrý spánok ako vedľa nej...a potom tá hádka! Asi jediná "akčná" časť v knihe.
Pre mňa je to jednorázové čítanie oproti prvej časti, ktorú som už viackrát prečítala.
Najlepšie časti boli tie, v ktorých boli Killian a Libby z prvej časti a členovia kapely.
Je mi ľúto, že tento diel nebol ten typický "vzrušujúci" román. Pre mňa to bolo také suché.
Len kvôli tomu sa to oplatí čítať, aby sme vedeli ako sa vyvíjajú vzťahy medzi postavami…


Manažer Manažer Kristen Callihan

Když jsem se dozvěděla, že mě letecká společnost přesunula do první třídy, nemohla jsem uvěřit, jaké se na mě usmálo štěstí. A pak se vedle mě posadil on. Gabriel Scott, sexy parchant chladný jako led. Je manažerem nejslavnější ro... více


Komentáře (0)

Přidat komentář