Mílový klubík by Nikola

recenze

Mílový klub (2024) 3 z 5 / obedova.pauza
Mílový klub

“Do I want to? Hell yes. Should I? Absolutely not."

Stevie je letuška. Svou práci má ráda, i když by přeci jen chtěla trávit trochu víc času dobrovolničením v útulku pro opuštěné psí seniory. Nedávno se při-stěhovala do Chicaga, kde zatím bydlí u svého bratra. A právě teď se nachází na palubě letadla plného těch nejlepších hráčů, které jen americká NHL může nabídnout. Je však nutné, aby se chovala profesionálně a za všech okolností si udržela od hráčů odstup..

Hokejový obránce a nenapravitelný “sukničkář Evan Zanders se jí však dostane pod kůži pěkně rychle. Se svými uštěpačnými poznámkami, neodolatelným úsměvem a možná až trochu přehnaným sebevědomím je přesně tím, co se Stevie líbí, ale moc dobře ví, že EZ je pro ni “OFF-LIMITS. Jak dlouho vydrží kudrnatá letuška odolávat známému proutníkovi?

Mile High je “romanťárna ze sportovního prostředí, která ale naštěstí nemá potřebu mučit své čtenáře zdlouhavými popisy hokejových utkání. Lehce “zaoblená hlavní protagonistka je sympatická a Zanders, ač muže na první pohled působit trochu “přehnaně neodolá kouzlu hezké letušky. Za mě tedy rozhodně doporučení na dlouhé zimní večery.

(SPOILER ZONE ->)

Stevie je mladá, ale ne zas tak moc, aby si její matka neodpustila komentáře ohledně toho, že by se měla usadit a pořídit si nejlépe jedno až dvě ratolesti. Společně s nimi samozřejmě ucházejícího manžela, dům, atd...a když už jsme u toho, tak by také mohla zhubnout nějaké to kilo a začít se oblékat jako dáma a ne jako někdo, kdo nakupuje v secondhandu. Že vám to zní povědomě? Vítejte v klubu!!
Momentálně žije Stevie v Chicagu, kam se přistěhovala za svým bratrem Ryanem...profesionálním hráčem NBA. A právě nastupuje coby letuška pro místní hokejový tým.
Hned během prvního letu se však dostane do křížku s notoricky známým Evanem Zandersem, když si chlapec myslí, že jej chce požádat o autogram...ona mu však jen chtěla sdělit bezpečnostní pokyny a protože jí tenhle “frajírek zase tak moc neimponuje, dá mu najevo, že na něj opravdu není zvědavá.
Tím ovšem Zanderse zaujme. Je totiž zvyklý, že se mu ženy vrhají k nohám a tahle kudrnatá letuška s křivkami mu právě dala košem.
O několik týdnů později se mu ale přeci jen Stevie podaří “ukecat...respektive se jí vybije vibrátor a když se hošan neustále nabízí, proč to nevyužít, že? Stevie však celou situaci považuje za “jednorázovku a od našeho hokejisty se po té noci snaží držet dál.
Ten je však vytrvalý...postupem času spolu tedy tihle dva začnou randit. Kvůli její práci a jeho pověsti “sukničkáře, na které má vystavěnou celou “image, ale drží celý vztah v tajnosti.

Což je samozřejmě pěkná pitomost, vzhledem k tomu, že EZ má neustále v patách bandu fotografů lačnících po nějakém tom “pikantním snímku. A tak se stane, že ač náš nabušený hokejista Stevie přesvědčuje o své nehynoucí náklonosti, při prvním náznaku prozrazení jejích románku bere nohy na ramena. To jeho “vyvolenou pochopitelně dosti zraní...během té krátké doby, co spolu strávili si totiž konečně připadala jako žena, která se za sebe nemusí stydět a teď to vypadá, že se za ní vlastně stydí on...bídák! Nakonec se samozřejmě vše vysvětlí a ti dva si láskyplně padnou kolem krku.

Více recenzí naleznete i na našem Instagramu: @obedova.pauza


Mílový klub Mílový klub Liz Tomforde

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezoně n... více


Komentáře (0)

Přidat komentář