Kniha se mi dostala do ruky, díky podpoře jejího vydání na Pointě. Byl to pro mě krok do neznám, ale to jsem ještě netušila jaký skvost se mi dostane do ruky. Nejenom vzhledem, ale i obsahem. Klidně za tuhle knihu dám ruku do ohně, protože svým obsahem muže konkurovat zahraničním fantasy knihám . Jako bonus jsem vám sem dala fotku od autorky, jak se vyslovují jména v knihách, protože s tím mám u většiny knih velký problém a moc děkuji autorce, že to udělala a já to posílám dál
Ayanna, pracuje v knižním archivu, ale po nocích se noří do papírů s poznámkami svého zesnulého otce. Ten hledal kameny věčných.
Poté co Ayannina matka těžce onemocní se Ayanna rozhodne najít jeden z kámenů věčných, ten který uzdravuje a mohl by její matku vytrhnou smrti z rukou.
Jednoho dne se Ayanna vloupá do muzea, kde našli pod muzeem staré prostory. Doufá, že to bude to místo kde by mohl onen kámen věčných být. To ale netuší co najde a jak moc jí to obrátí život vzhůru nohama. Kolikrát bude muset bojovat o život s démony, kteří nemají existovat?
Napínavá fantasy od prvních kapitol, která vás vtáhne do děje a nenechá vás v klidu dokud ji nedočtete.
Není zde nouze o zvraty, napínavé chvíle. Hříšného prince podsvětí Astarotha a jeho dračí stín Dartha. Setkáme se i s obávanou Lilith. Nesmím zapomenout na pekelnou návštěvu podzemí.
Pak tu máme i dvě nečekané přítelkyně a jednoho velice nafoukaného ex/přítele.
Romantická linka je tu pozvolná a spice scény se dočkáte někdy v 3/4 knihy. Jsou taková třešnička na dortu
Tak co? Navnadila jsem vás na knihu? Je k dostání ve všech knihkupectvích.
Kameny věčných Veronika Tondrová
Ayanně se obrátí život vzhůru nohama, když při vykrádání hrobky neúmyslně vysvobodí nebezpečného démona Astarotha z jeho statisíciletého vězení. Ačkoli se ji pokouší zabít, lstí ho zajme u sebe v bytě a přinutí, aby s ní uzavřel d... více