Naprosto božská serie

recenze

Šašek (2024) 5 z 5 / TPWK-writer
Šašek

Zatím poslední díl, téhle série. Ještě chybí jedna kniha a budou přeložený všechny. Pojďme se tedy ponořit do příběhu. Opět zde platí SPOILER, knihy v příběhu na sebe navazují, takže pokud jste nečetli předchozí a nechcete vědět co se dělo dál, číst jenom na vlastní nebezpečí

Cassandra, která byla spolu se Scarlett unesená Warriors. Se vrací ze školy domů, protože zjišťuje, že je těhotná. Už v knize Princ se setkává s Leem, se kterým prožila jednu noc a z toho vzniklo něco nečekaného i přesto, že použili ochranu. Až později ji dojde jak blbá byla a, že i preejakulát může obsahovat spermie.
Casa nikomu neřekne kdo je otcem dítěte, i když to řekne Leovi, ale zároveň po něm nic nezadá. Připravuje se na odchod ze školy a na roli matky samoživitelky.

Leo má své vlastní démony, se který se musí vypořádávat a teďka se mu do toho přidá ještě nechtěně těhotenství jeho známosti na jednu noc.
S Casa si promluví, ale nechce s ní mít nic společného. Po jejich rozhovoru Cass utíká zpět do školy.

Leo a Cass se opět setkávají po šesti měsících. Casa se chce odstěhovat od rodičů a postavit se s dítětem ne vlastní nohy. Leo jí nabídne bydlení u něj. Někde v jeho nitru se chce o ní i to dítě postarat.

Warriors jsou sice za mřížemi, ale jejich prsty jsou dlouhé. Co když se cílem jejich pomsty zaměří na Lea, nejslabší článek Tin Gypsy?
Ohrožují jeho i Cass a jejich nenarozené dítě.
Jak to všechno dopadne a jestli Cassandra a Leo nakonec zůstanou spolu? Přečtěte si Šaška


Šašek Šašek Devney Perry

Leo Winter má svůj život rád. Pracuje, když potřebuje peníze. Vyjede si na motorce, když touží po svobodě. Zavítá do místního baru, když se chce pobavit. Na svůj motorkářský klub sice může už jenom vzpomínat, ale život bez závazků... více


Komentáře (0)

Přidat komentář