Miluju to!

recenze

Návrh (2016) 5 z 5 / bradovav
Návrh

Když jsem vstoupila do světa baronetek, série off-campus byla na seznamu must have mezi prvními. Všude jsem na ni viděla skvělé ohlasy a holky po vyslovení jejího názvu vzdychaly a pěly ódy.

Přiznám se, že jsem si proto sérii šetřila. Tušila jsem, že po přečtení budu závidět každému, kdo se s touto partou ještě nesetkal. Právě proto jsem si dovolila zatím jen první díl.

Tento díl nás seznamuje s Garrettem a Hannah. Garrett je hokejista, hvězda univerzitního týmu, kterého zná každý na škole. Jeho táta je slavný hokejista z dob dřívějších a v jeho životě není místo pro vážný vztah. To se však změní ve chvíli, kdy pozná Hannah. Dívku, která je vtipná, krásná a umí nádherně zpívat.

Kniha nabízí hate to love příběh, kdy Garrett si získá postupně její srdce a sám jí odevzdá to své na zlatém podnose.

Příběh mladé lásky, sblížení stejně jako ukázka dvou velkých traumat. On i ona jsou rozbití, jak říkají a až spolu dokáží svá srdce zase zahojit.

Už teď vím, že tato série bude patřit k mým nejoblíbenějším, protože dokáže nabídnout sladkou romantiku, žhavou erotiku a velmi silné životní příběhy, ze kterých až mrazí.

Celkové hodnocení: 5* z 5*

Návrh Návrh Elle Kennedy

Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml…... více

Komentáře (0)