Miluju to!

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@knihybeta #spoluprace

Jistě vám neuniklo, že tuto sérii miluji. Autorka v knize spojuje vše, co na knihách zbožňuji:

- hlavní postavy nejsou hloupé, ale vyzrálé ženy a muži
- kniha popisuje romantický, ale velmi neobvyklý příběh
- vyprávění má chvíli překvapení, kdy vám nezbývá než rychle hltat další stránky
- prostředí, kde se při čtení pohybujete vám přijde blízké a rádi byste tam jeli hlavní postavy navštívit
- nechybí pár erotických scén, které jsou popsány s citem
- až detektivní zápletky

Tato kniha a celá série Clifton Forge je prostě nabitá - kombinace romantiky s detektivními prvky se zdá neslučitelná, ovšem tady to funguje! Chemie mezi jednotlivými páry, závěrečný náhled do budoucnosti - autorka má vše srovnané a naplánované.

Hlavním hrdinou konkrétně tohoto dílu je uniformovaný Luke Rosen. Jak tomu u této série bývá, v předešlých dílech byl Luke spíše vedlejší postavou, která až nyní dostává svůj prostor. A Luk? Jestli jsem si myslela, ze Dash zůstane mým nejoblíbenějším chlapem z této motorkářské série, pak jsem se spletla a já musím vše přehodnotit a z týmu Dash se přesunout k fanynkám Luka. Sama autorka uvádí, že Luke jí byl tak sympatický, že pro něj musela vymyslet vlastní příběh, se kterým na počátku nepočítala. A já jsem za to opravdu moc ráda.

Závěr knihy napovídá, že další kniha bude věnována osudu rebela Lea - já se nemůžu dočkat a doufám, že autorka se nebude stejně jako já chtít loučit a do městečka prostě nastěhuje více postav.

Na závěr bych chtěla poděkovat do @knihybeta za to, že můj čtenářský život obohatili právě o tuto sérii, která se právem stává mou úplně nejoblíbenější.

Celkové hodnocení: 5* z 5*

Princ Princ Devney Perry

V den, kdy Luke Rosen poznal Scarlett Marksovou, jedinkrát v životě litoval, že se stal velitelem policie. Teď se musí o Scarlett postarat. Jenže ona je paličatá a nesnesitelná. Nemá žádný respekt k pravidlům jeho spořádaného ... více

Komentáře (0)