Zklamání

recenze

Šílenství v nás (2024) 2 z 5 / bradovav
Šílenství v nás

Příběh vypráví o Raven, dívce, která si prošla peklem - stala se svědkyní vraždy, kdy po jejím nahlášení na policii zmizela jak mrtvola, tak všechny důkazy. Nikdo jí nevěří, neustále má pocit, že jí někdo pronásleduje, sleduje.

Kniha Šílenství v nás dostává svému názvu. Šílenství hlavních postav je zde na každé stránce. Hlavní hrdina Devon je zkažený chlapík, který sebou táhne temnotu, zlo a hrůzu. Lidé mu ustupují, jde z něj hrůza. Raven je hodná holka, co bydlí s babičkou a má dvě práce, aby uživila ji i sebe. Sebou si nese své tajemství a trauma. To vše ovšem jen do chvíle, kdy poznává Devona.

Devon v ní probudí její temnou stránku. Raven se oddává drsnému sexu, kdy Devon praktikuje svou oblibu v krvi. Jejich vztah je založen na jeho dominanci. Je nebezpečný, ale jí to k němu i přesto táhne.

Devon by mohl být označený za stalkera - je všude, kde Raven, ví o všem, co se kolem ní děje a je vždy nablízku, pokud se kolem ní objeví nebezpečí. Nemá daleko pro ránu a před ničím se nezastaví. Jeho domácím mazlíčkem je černý vlk, kterého neváhá do obrany zapojit.

Raven v průběhu příběhu přijde o obě práce, svou přítelkyni a jediný smysl života. Ztrácí sama sebe, nachází své druhé já. Druhé já, které je stejně brutální jako Devon. Společně se vydají směrem zločinu a nebojí si ani umazat ruce od krve. Kdyby jen ruce...

Devon je magor, který si jde tvrdě za svým. Nebojí se krve, vyhledává jí, rád jí líže, saje a koupe se v kaluži krve mrtvých nepřátel. Absolutně strhne Raven, která se k němu přidá. Ani jeden z nich mi nepřijde normální, reálný.

Kniha nenabízí nic extra nového, spíš se snaží až nesmyslně šokovat svou nechutností. První polovina knihy byla skvělým čtením, kdy měla autorka skvěle připravenou půdo pro další dění. Zároveň erotické scény pro mě byly spíš nechutné než vzrušující.

Za mě velké zklamání, které působí až jako slátanina známějších autorů, s nádhernou obálkou. Někdy je prostě méně více a tato autorka psát umí, tak snad příště bude více autentická.

Šílenství v nás Šílenství v nás Annora Nesta

Viděl temnotu v její kráse a přiměl ji vstoupit do světa zvrácených her. Raven ONeilová žije v New Yorku se svou milovanou babičkou Grace. Aby zvládla obě uživit, pracuje přes den v kavárně a v noci v baru. Jednoho deštivého podz... více

Komentáře (0)