Mizera

recenze

Mizera (2024) 4 z 5 / jadwiga
Mizera

Mizera je romantická pohádka okořeněná špetkou erotiky, kterou více ocení pravděpodobně to krasnější pohlaví. Je to přesně to pravé ořechové pro letní odpočinek od, no snad všeho. Pro mne byla relaxem od náročnějších knižních témat, ale i od náročných dní v mém životě. Prostě a jednoduše mi tato kniha sedla.

Ačkoli je příběh o bohatém a uzavřeném "princi" a obyčejné a trochu naivní "princezně ", kteří k sobě postupně hledají cestu, tak trochu podle šablony, líbil se mi. Kill je ředitelem velké společnosti, Percy je učitelkou v mateřské škole. Může se zdát, že jsou oba se svým životem spokojení, ale opak je pravdou. Svých problémů a kostlivců mají ve skříni oba až přemíru. Podaří se jim k sobě najít cestu a vše společně překonat?

Zpočátku mi dost vadilo, že mi Mizera připomínal Padesát odstínů šedi - jediná kniha, kterou jsem kdy přečetla v rámci tohoto žánru a zrovna jsem se tak trefila. Postava Percy byla zkraje příběhu zase trochu nevyspělá. Na jedné stránce byla vyrovnanou ženskou a na té další tak trochu "trubka", což se naštěstí brzy změnilo. Celkově to bylo však milé čtení a místy i peprné. Určitě si od autorky ještě něco přečtu.
3, 5*


Mizera Mizera L. J. Shen

Nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší! Krutý, chladnokrevný Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi (neochotně) zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář