Mládí na hřišti 3 - Skóruj

recenze

Skóruj! (2024) 5 z 5 / EvikU.
Skóruj!

Už potřetí se setkávám s těmito mladými hrdinami. Platonický trojúhelník Taiki, Hina a Činacu. Je moc roztomilé pozorovat jejich myšlenky, chování, oťukávání se, rozebírání svých pocitů a přemýšlení o tom, co je a není trapné.

Všechny čekají důležité zápasy do národního středoškolského turnaje. SKÓRUJ! Hina má velkou trému, je známá gymnastka, ale má ještě známějšího otce. Přijde jí, že od ní tak všichni a hlavně porota čekají mnohem větší výsledky než u ostatních. Taiki jí dodá útěchu.

Jenže ani Taiki si není jistý svým výkonem. Zvládne se dostat do turnaje? Jedno ví jistě. Dá do toho všechno, zrovna tak jako Činaco, kterou čeká zápas v basketbalu. Taiki si dal závazek, že pokud se v turnaji umístí, vyzná Činace, co k ní cítí.

Díl od dílu se mi tato sportovní manga líbí víc a víc. Nádherné obrázky, jsou na nich opravdu “cute. Zavzpomínám si na svoje první platonické lásky, chování odpovídá věku, výrazy jednotlivých postav vystižené do nejmenších detailů, ani by jste nepotřebovali skoro text, aby jste pochopili, o co jde.

Skóruj! Skóruj! Kódži Miura

Soutěž se blíží a Hina se ocitá pod tlakem okolí, Taiki jí však pomůže zahnat úzkost. Zároveň se přibližuje prefekturní kolo badmintonu, ve kterém hodlá Taiki zúročit plody tvrdého tréninku ve čtyřhře proti soupeřům ze střední ško... více

Komentáře (0)