Záporáci smrti neutečou 1
recenze
Záporáci smrti neutečou 1 (2024) / EvikU.První díl nové komiksové série. Hlavní hrdinka začne žít sama, v rodině bohatého podnikatele jí dělali ze života peklo, protože je nemanželské dítě. Celá škola hraje novou hru o lásce a vztazích v mobilu.
Hraje celou noc…stále se snaží zachránit záporačku Penelope, nevlastní dcera Vévody Eckharta. Ráno se probouzí ve hře a hraje o svůj život.
S pěti mužskými hrdiny musí mít lepší vztahy. A mínusem umírá, pokud získá s někým 100%, vyhrává. Jenže to se zdá přímo nemožné. Seznamujeme se s jejími nevlastními bratry, s princem ze sousedství a s markýzem, ještě zbývá poznat rytíře.
Z hry si pamatuje, jak se jednotlivý hrdinové chovali, avšak v reálu je to mnohem těžší.
Ilustrace i obálka se opravdu moc povedla. Naláká všechny čtenářky slow burn romantiky, napětí a milovnice mangy.
Netradiční nápad kdy musí hrát v nové situaci v níž se ocitla se mi moc zamlouval. Je to jako cestování v čase. Hrdinka musí rychle reagovat a příběh má šťávu. V knize to mám ráda, ale ve skutečnosti bych byla hodně vyděšená. Další díly si určitě nenechám ujít.
Záporáci smrti neutečou 1 Kjoul Kwon
BUDU ZAČÍNAT ZNOVU, DOKUD PŘÍBĚH TÉHLE ZÁPORAČKY NESKONČÍ ŠŤASTNĚ. Nemanželská dcera bohatého podnikatele konečně uteče od rodiny, která jí ze života dělala peklo. Jenže stačí usnout u harémovky, kterou teď žijí všechny její kam... více