Mráz

Woow...tak tohle byla jízda.
Zatím jsem nečetla žádnou knihu, která by se týkala hlavně víl ale tohle jsem si Teda zamilovala. Byla to jízda hned od začátku a nesmírně mě to překvapilo. Zaujala mě nejen krásná obálka ale i víly, které tu hrají hlavní roli. Zhltla jsem to jedním dechem a jsem mile překvapená, jak se to rozjelo.

Král Torin a víla Ava, která žije v lidském světě mě neskutečně rychle vtáhly do světa fantazie.
Moc se mi libilo jak si ho ze začátku dobirala. Příběh byl chvílemi vtipný ale taky napnutý, překvapivý, plný tajemství, boje, krve a to vše se prolínalo v rytmu romanticke linky.

Určitě doporučuji všemi deseti a ikdyž jsem si nezjistila dopředu že je to duologie, určitě jsem ráda, že jsem si tuto knihu přečetla. Nemůžu se dočkat dalšího dílu, jelikož to skončilo...no jak jinak než v tom nejlepším.

Mráz Mráz C. N. Crawford

Nebezpečný turnaj, sladká odměna. Mrazivé romantasy, které vás rozpálí. Která holka by to nepřehnala s pitím, když v den svých narozenin zjistí, že ji podvádí kluk a že přišla o střechu nad hlavou? Já to zmákla během několika h... více

Komentáře (0)