Musthave pro všechny mileniály.

recenze

Žena ve mně (2024) 4 z 5 / veruptackova
Žena ve mně

Na memoáry popové princezny Britney Spears čekala spousta čtenářů a já rozhodně nejsem výjimkou.

Celá kniha je psána poměrně jednoduchým jazykem a hned od prvních stran na vás dýchne, jak komplikovanou a možná trochu chaotickou osobou Britney je.
Na začátku pro mě bylo trochu moc jmen a rodinných příslušníků, ve kterých jsem se ztrácela. Celkově Britney ve svém životě poměrně skáče, takže na ten styl psaní jsem si chvilku zvykala. Vnímám z něj rozpolcenost samotné autorky, která se v celé knize poměrně často ubírá k Bohu, na druhou stranu je však schopna činit rozhodnutí, která jsou s tímto v rozporu.

Knize naprosto nelze upřít čtivost. Zejména první polovina knihy mě neskutečně vtáhla a na mě padla nostalgie, protože její písně mě provázely dospíváním. Moc mě bavilo číst o tom, jak ikonické hity vznikaly a vše kolem toho. Celkově mi čtení trvalo déle, protože jsem si právě některé momenty znovu dohledávala a pouštěla na Youtube. Samozřejmě i soukromý život Britney byl a je velmi zajímavý, proto si myslím, že by takhle kniha neměla žádnému z jejích fanoušků uniknout.

Žena ve mně Žena ve mně Britney Spears

Žena ve mně je odvážný a neuvěřitelně dojemný příběh o svobodě, slávě, mateřství, přežití, víře a naději. Celý svět v červnu 2021 sledoval, jak Britney Spears vypovídala u soudu. O dopadu jejích slov – její pravdy – nebylo poch... více

Komentáře (0)