Může se objevit i u vás!

recenze

Pastýř smrti (2013) 4 z 5 / Lowelllyyp
Pastýř smrti

Lepší než Hannibal Lecter..
Když se vás na ulici někdo zeptá na otázku, kdo je podle vás nejlepší sériový vrah, většina lidí odpoví jméno jednoho ze dvou těch nejznámějších. Hannibal Lecter a Dexter Morgan. Oba mají svůj specifický osobitý styl zabíjení a odlišné důvody. Jedno mají společné - (kromě toho, že jsou dokonalí) jsou asi nepřekonatelnými. Je velmi těžké tyhle dva v žebříčku "The best of .. Serial killer" předehnat. Ethan Cross (pseudonym) to dokázal, jeho Ackerman je u mě na druhém místě. Hned za Dextrem. Sorry Hannibale - ale on je prostě lepší.

...seznamte se s psychopatem
Francis Ackerman junior je čistý výtvor svého otce, kterého bychom mohli jednoduše definovat jako "Šíleného vědce". Byl to psychiatr, které chtěl dokázat svou teorii o vytváření zabíjecího monstra. Všechny své zvrácené metody praktikoval na svém synovi a jeho snažení se vyplatilo. A jako u každého šíleného vědce se to obrátilo proti němu (Taky jste si vzpomněli na Spidermana?). Mohli jste si všimnout, že jsem použila frázi "byl to..".

Hrdý, sebevědomý, chytrý, zvrácený a hravý. Takový je. A když nechce, tak mu nikdo neunikne. Zabíjí nejrůznějšími způsoby. Ale většinou .. to tělo, co zbyde už tělem není. Spíš by se tomu dala říkat zkrvavená kaše. A lidé, kteří TO objeví, mají zaručeně podnět pro své noční můry. Takže. Nikdo si nemůže být jistý, jestli nebude příštím Ackermanovým spoluhráčem právě on. A kde je padouch, je i hrdina a zamotaná zápletka plná intrik, zrad, efektů a kdovíčeho.

Zahrajeme si hru. Budeme jí říkat.. Dva za cenu jednoho. Dva z vás tady dneska zemřou. Mně je úplně jedno, kteří dva. Pokud se zabiješ jako první, já to skoncuju s tvou dcerou. pokud porušíš pravidla nebo odmítneš hrát, přinutím tě se dívat, jak budu zabíjet tvoji ženu a dítě. Nebudu s nimi spěchat. Budou se modlit za smrt a ty si budeš přát, abys jim ji byl dal. Pokud zabiješ svou ženu, zabiješ sebe a tvá dcera může žít.

Každý se může bát..
Už když jsem to začala číst, představovala jsem si to naprosto živě, jako ve filmu. A řeknu vám, tohle zfilmované by byl horor na hodně dobré úrovni. Čtení v noci je taky jakýsi upgrade, protože stíny jsou delší a zvuky hlasitější. A realita, že Ackreman si své oběti vybírá náhodně jako sázení čísel ve Sportce, to všechno doléhá a ano, můžete se bát. Nebo se smát - záleží na typu lidí.

Díky za informace, ale pokud mi lžete, uříznu kousek těla vaší ženě (ještě nevím jaký) a popovídáme si znovu.
..Vlastně je to pokoj 1408, předtím jsem to popletl..

Doporučuji!!!!
Pastýř smrti je pro milovníky morbidního humoru zkříženého s originální zápletkou, lehce (klišoidním) nečekaným koncem, krve - krve - krve, vražd, psychopatů .. a prostě áá :oD Doufám, že u nás vydají další díl, protože tohle byla bomba. Pěkně krvavá.

Přečtěte si to.. Už hodně dlouho tady nebyl tak skvělý psychopat.

Pastýř smrti Pastýř smrti Ethan Cross

Nejvíce ho vzrušují náhodné hry. Rád si hraje s obyčejnými lidmi. Někým, jako jste vy. Seznamte se s Francisem Ackermanem, nejděsivějším sériovým vrahem v Americe… Pokud se zúčastníte jeho hry, bude vás stopovat, pak vás chytí. Ne... více

Komentáře (0)