Nová žhavá romantasy a víly, boží

recenze

Úsvit Onyxu (2024) 5 z 5 / Spuffy
Úsvit Onyxu

Žhavá romantasy a víly to je prostě moje.
Ač ten začátek byl velmi zvláštní a trošku se táhl, tak se to pak okolo 100 stránky pekelně rozjelo a už to nešlo zastavit. Arwen se na první pohled projevuje jako tichá osůbka, která se pro všechny okolo sebe jen obětuje. I když se snaží, je neprůbojná a krom pár jejích blízkých i přehlížená.
Když pak musí, ale pomoct své rodině, snaží se být statečná a dostává se do područí nebezpečného Království, se kterým vedou válku.
Král využívá jejích schopností léčit jako splátku/ trest. Jenže, co se za tím vším ještě skrývá. Kdo je opravdový nepřítel. A shledá se někdy Arwen ještě se svojí rodinou?
Nová vílí romantasy, kde si na první pořádnou zápletku trošku asi počkáte. Možná ji dokonce i jako já maličko vytušíte, ale i tak to bylo boží. Schopnost, kterou Arwen vládne jí dává sílu léčit. Ale odkud se v ní vzala. Postupně se také mění její povaha, začne být víc bojovná, nenechá si všechno líbit a dokáže se i ozvat. Ten vývoj u ní je tam pěkně znát. Maličko mi však mrzelo, jak se okolo hlavní zápletky chodilo stále po špičkách. Ovšem za to ten závěr, co to probůh bylo. Všechny své tipy jsem hodila úplně za hlavu. Teď jsem však velmi zvědavá kam ten příběh bude putovat dál. A na to, jak se s tím vším vypořádá právě Arwen.
Plus doufám i v jednu lehce vedlejší romantickou linku, ona se tam tak krásně nabízí Bylo by to boží
(PS: jejich nadávky do šutru mě fakt bavily)
Za možnost si přečíst před vydáním a RC děkuji moc @humbook_blogeri #recenznivytisk
#humbookblogeri @humbook #spoluprace


Úsvit Onyxu Úsvit Onyxu Kate Golden

Napospas králi temnoty. Začátek nebezpečně žhavé romantasy série. Arwen Valondaleová nikdy nečekala, že se obětuje, aby zachránila milovanou rodinu. Nyní je zajatkyní v nejnebezpečnějším království široko daleko a pomocí svých ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář