Ochrana tygra

recenze

Ochrana tygra (2023) 5 z 5 / Anet_jan_book
Ochrana tygra

Ochrana tygra je 4.díl ze série Bojovníci z Havaje.

Dnes tu mám pro změnu příběh Cruze Khala - tygřího měňavce.

 Cruze je nedůvěřivý, podezíravý, nevrlý, uzavřený ale není se čemu divit. Nevěří na osud, natož na osudovou lásku. Jednoho krásného dne ale dostane jistý úkol, který se nedá odmítnout a může se tak díky němu pomstít. Jenže není vše tak, jak se zdá a cíl není takový jak mu původně řekli.

Máme tu i Jody Monreovou, která je nejen velmi šikovná surfařka ale starostlivá dcera a sestra. Nemají ale dostatek finančních prostředků a tak se dá na jednorázové focení pro reklamní agenturu, díky které může mít finance. Pomohly by nejen otci ale i sestře. V jednu chvíli je ale středem pozornosti nejednomu cizinci, kterému je doslova cílem na mušce. A v ten moment se poznávají Jody s Cruzem.

Příběh byl opět nabitý akci. Vůbec jsem se nenudila a strašně se mi líbilo, jak se v každém díle autorka zmiňuje o párech z předešlých dílů. Krásně to navazuje a dává vše smysl. O to víc se těším na další díl, ve kterém bude na řadě další měňavec, tentokrát velící Sailes - drak.

Tento díl byl opět plný zvratů, tajemství, napětí a romantická linka tu byla od začátku až do konce. 

Musím uznat, že každý měňavec je opravdu sexy a sama bych nevěděla, kterého si vybrat. Autorka je dokonale popisuje, že se to čte jedna báseň. Jsem hodně zvědavá jaký bude další příběh, jelikož na konci této knihy se zde nakousne telefonát od jisté osoby. To napětí a nejistota s nedůvěrou by se daly krájet.


Ochrana tygra Ochrana tygra Anna Lowe

Tygří měňavec Cruz Khala lidem nevěří, a má pro to dobré důvody. Nevěří ani osudu – dokonce ani když mu přivede do cesty jedinou ženu, která dokáže vnést radost do jeho ztrápené duše. V sázce je však víc než jen láska, protože na ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář