Odhalená pravda

recenze

Odhalená pravda (2024) 5 z 5 / Anet_jan_book
Odhalená pravda

Odhalená pravda je poslední tedy závěrečný díl této série.

Opět se setkáváme se smečkou Hadonoše, Slunečními i Měsíčními čarodějkami a ostatními smečkami zvěrokruhu a v neposlední řadě i upíry.

Byl to opět příběh plný akce, napětí, lásky a důvěry, nechyběla ani zrada a nepřátelství.

Tento díl navazuje na předešlý díl a začíná tím, že naše hlavní hrdinka Ayla je tzv.vyvrženec. Vyvrženec, který nemá smečku protože její milovaný muž Haden ji opustil.

Proč tomu tak bylo a pravý důvod se dozvíte v tomto díle.

Kaden si uvědomuje svoji chybu a snaží se dostat za každou cenu Aylu zpět. Ví, že je jeho opravdová laska, družka a alfa samice Hadonošu. Jenže Ayla i přes všechno co se mezi nimi stalo není schopná se hned vrátit a tak boj nejen o lásku ale především odhalení pravdy začíná.

Jsou tu pořád Sluneční čarodějky, které se snaží udržet si nadvládu nad smečkami zvěrokruhu a za nic se jí nechtějí vzdát. Ayla se snaží zjistit co nejvíc o proroctví a záhadné magii které vládnou Slunečními čarodějky, o magii která má na svědomí partnerská pouta, která ovládají život vlků ve smečkách. Je tedy potřeba aby veškerá nenávist a zášť vůči smečkám opadla a začali si navzájem pomáhat aby mohli všichni společně vyrazit na boj proti Slunečním čarodějkám a osvobodit se.

Mě se i tento díl moc líbil a bylo to krásné a epické zakončení celého příběhu nejen smeček ale hlavně Kadena a Ayly. Je škoda, že už nás žádné díly nečekají, nicméně jsem si to moc užila.

Chvíle tu byly opravdu napínavé a plné očekávání. Dostala jsem od příběhu vše, co jsem chtěla a potřebovala. Byl to krásný a originální příběh, který rozhodně doporučuji přečíst pokud jste aspoň jeden z dílů četli a líbil se.


Odhalená pravda Odhalená pravda Elizabeth Briggs

Erotická fantasy série vrcholí Když Aylu odmítl milovaný muž a alfa samec smečky Hadonoše, stal se z ní opět vyvrženec. Nyní ji chce Kaden za každou cenu zpět a ona jeho pomoc potřebuje. Dokáže mu ale odpustit a spojit se s ním, ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář