Pád do tmy.

recenze

Pád do tmy (2022) 5 z 5 / bajub
Pád do tmy

což pro mě není úplně typické. Ovšem tady nestříkají hektolitry krve (díkybohu), konečně někdo přišel s novým typem detektivů, kteří mi jsou velmi sympatičtí, oba totiž mají zkušenost se ztrátou svobody a nespravedlivým justičním systémem, přesto svůj život nevzdali, naopak za něj stále bojují. 

Nate si odseděl sedmnáct let v cele smrti za vraždu své snoubenky, ovšem tak nějak se po těch letech zjistilo, že to opravdu neudělal. Sic dostal tučné odškodné, roky a lásku mu nikdo nevrátí, proto se snaží najít vraha své snoubenky a v mezičase pracuje jako soukromý detektiv.
Madison je bývalá policistka, která byla rovněž neprávem odsouzená za vraždu a nyní se snaží očistit své jméno. Tyhle dva svede dohromady pohřešovaná dvanáctiletá dívka, jež beze stopy zmizela z letního tábora a policie ji ani po čtrnácti dnech nenašla.

Pád do tmy bych označila za detektivní thriller. Uznávám, že začátek je pomalejší, ale jakmile se dá vyšetřovací dvojice dohromady, frčí to, otáčíte stránku za stránkou a pak přijde konec a já zakřičela:"Cože?! To jako vážně?!"

No nic, nutně potřebuju další díl (a přiznávám, že ještě víc než detektivní zápletka mě zajímá, jak dopadne soukromý boj obou hlavních aktérů)!


Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Začátek strhující detektivní série od bestsellerové autorky Detektiv Madison Harperová a soukromý vyšetřovatel Nate Monroe mají jedno společné – oba si odseděli tresty za zločiny, které nespáchali. Teď spojí síly, aby pátrali po... více


Komentáře (0)

Přidat komentář