Papírová princezna

recenze

Papírová princezna (2017) 5 z 5 / EvikU.
Papírová princezna

Kniha je perfektní oddechovka. Výborná romantika. Podle obálky bych si ji nikdy nevybrala, ale má poměrně slušný hodnocení, tak ji zkusím. Zase se mi potvrdilo, nesuď knihu podle obalu.

Poslouchala jsem ji jako audioknihu. Poslechnuto na dvě zapnutí. Moc mi sedl přednes Kláry Novákové. To je u audioknihy velmi důležité. Jak nesedne hlas, pravděpodobně knihu nedoposloucháte. Byla jsem díky tomu přímo v knize a užívala si osud Elly. Na začátku se s ní život nemazlil. Poté, co jí najde Callum Royal a stane se jejím opatrovníkem po jejím zesnulém otci, zdá se, že bude bohatou holkou, princeznou.

Nebude to mít tak jednoduché. Callum má pět synů, kteří nejsou představou “princezničky v domě ani trochu nadšený. Všichni jsou hezký, ale jen z jednoho se jí zastaví srdce. Reed má takové charisma, že by se to mělo zakázat. Okamžitě k sobě cítí velkou přitažlivost. Reed pro ni ale nemá kloudné slovo. Naopak učinil si závěr z pár informací, které o ní měl.

Ell to zraňovalo, ale uměla dát protiúder. Musí se naučit bránit. Lži a intriky jsou v téhle domácnosti na denním pořádku. Právě to jejich pošťuchování jsem si užívala. Bylo skvělý, když si příznali, že jeden druhého potřebují. Ale co ten konec? Já potřebuji další díl!!!


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Ella Harperová se v prvé řadě snaží přežít. Spolu se svou přelétavou matkou se celý život stěhovala od města k městu, bojovala o přežití a věřila, že se na ni jednoho dne usměje štěstí. Po smrti matky ale Ella zůstala sama… Dok... více


Komentáře (0)

Přidat komentář