Poselství dětí nového věku

recenze

Poselství dětí nového věku (2022) 5 z 5 / RenataP
Poselství dětí nového věku

Autorka se znovu vrací k tématu indigových dětí a dětí, které si pamatují část svých minulých životů a často skrze ně nám říkají moudrost, o které je zřejmé, že jako malé děti neměly jak k ní přijít!
To mi přišlo minimálně zarážející a rozhodně to i ve skeptikovi zahlodá. Příběhů dětí, příběhů z praxe (souvislosti zdravotní, rodinné a právě ty niterné, minulé) je tu ještě více než v první knize Děti nového věku, autorka přidává více informací. Více rodičů se jí ozývalo nejen s tím, co jim samotným děti říkaly, ale také s tím, jak si sami rozpomínali na své dětství a podobné vzpomínky.

V Poselství dětí nového věku je více příběhů spojených s terapiemi. Je trochu škoda, že nejsou více rozepsané, podrobné cesty, které vedly k výpovědím by byly velmi zajímavé stejně jako metody, jakými došlo k upevnění popsaných uvědomění a faktů a jak se to vše projevilo v reálném životě.

Jsou tu opět obrázky, které dokreslují celou atmosféru.
A autorka opět přináší další úhly pohledů od nových, jiných autorů, kteří se tématikou zabývají už dlouhou dobu. Porovnává poznatky, potvrzuje si jimi své zažité.

Poselství dětí nového věku Poselství dětí nového věku Jana Štrausová

Fascinující příběhy o věcech mezi nebem a zemí Každý vědomý člověk cítí, že procházíme určitým evolučním skokem. Rodí se nové děti, které se liší od svých vrstevníků a od běžné populace. Jsou často moudřejší duše než jejich rod... více

Komentáře (0)