Poslední song

recenze

Poslední song (2022) 3 z 5 / renulka16
Poslední song

Poslední song. První díl série Poslední.
V této knize se setkáváme s ústřední dvojicí Riley a Julianem. Mě bohužel styl této knihy až tolik nesedl. Je to ale hlavně tím, že jelikož hlavní dvojice je hudebně nadaná a jejich život je hudba, v knize je tedy mnoho anglického textu - respektive úryvků písně. No a já mám prostě takovou tendenci, že si to nepřekládám, takže mi možná díky tomu uniká dost důležitá pointa a je to pro mě spíše přítěž. Naopak někoho právě tento styl může nadchnout a brát to jako kořením příběhu.

Oceňuji však, že i vedlejší postavy nejsou zase tak vedlejší a v celém příběhu tak sledujeme osudy dalších postav. Pokud se pak chystáte na další díl, tak tam objevíte Gillian, která vlastní akademii, kde se vše odehrává.
Ten, kdo má rád erotické scény, přijde si zde taky na své a bezesporu ten, kdo má rád klasické romantické knihy, protože to je přesně to pravé ořechové. A pokud jste ještě ke všemu milovník hudby, tak tato kniha je značka ideál.

Kniha byla poskytnuta v rámci spolupráce s Humbook, humbook_blogeri.


Poslední song Poslední song Nicole Böhm

On už slávu získal, ona po ní touží. Obstojí jejich láska v záři reflektorů? Riley má sen – stát na prknech slavné Broadwaye. Navzdory tvrdé dřině a obcházení konkurzů ale pracuje jen jako servírka v bistru prestižní hudební š... více


Komentáře (0)

Přidat komentář