"Riley byla mou hudbou. Dělala mi dobře a nemělo smysl to popírat."
Riley Maddocková se chce stát muzikálovou zpěvačkou a tak se snaží prorazit ve světě showbussnisu v New Yorku.
Ovšem moc času už ji nezbývá ,protože má stanovenou dvouletou lhůtu.
Julian Sloan je kytarista ve známé kapele Beyond Sanity.
Riley a Julian se potkají v bistrou umělecké akademie , kde Riley náhodou začala pracovat.
Navíc k tomu udělala něco za co jí je celá Julianova kapela vděčná.
Riley se snaží prorazit sama , stále zkouší konkurzy ,ale bohužel se jí zatím nedaří.
Julian ač sám toho má hodně nabídne Riley pomoc zdokonalit se po té co jí jednou slyšel zpívat.
Julian a jeho kapela mají mít obrovský koncert v Covent Garden a nominování na ceny grammy. Ale jak už to bývá život slavných není jen peříčko.
Julian si prošel špatným obdobím a teď nechce dát šanci žádné ženě ,která chce prorazit. Bojí se ,že využije jeho slávy a tak nechce mít nic ani s Riley.
Jenže přitažlivost se nedá zastavit.
Spojuje je plno věcí ,ale jedna úplně nejvíc a to je hudba.
Dokáže si Riley splnit svůj sen ? A otevře Julian svoje srdce?
Musím uznat ,že tohle byla moc hezká oddechová knížka.
Najdete tu hudební prostředí jak snad ještě nikde.
Riley byla skvělá, že si šla za svými sny a Julian byl zlatíčo...oboum jsem moc fandila.
V téhle knize to není jen o tomto páru,ale i o tom jak je těžké se v tomto světě uchytit a když už se uchytíte tak se udržet.
Je tu ukázáno to jak to mají celebrity těžké a také jak se kolikrát dostanou do pěkných svinstev.
Je tu ukázano co někteří jsou schopni udělat proto aby prorazili a stali se slavnými.
Svět hudby přesně takový jaký doopravdy je.
V této knize jsem se viděla v podobě Riley. Chtěla být zpěvačka stejně jako kdysi já. Chtěla jít na hudební školu jako kdysi já. Jen Riley to nikdy nevzdala!
A nebyla bych to já kdyby mi neukápla sem tam slza ,že ano
Knihu jsem četla díky spolupráci s @humbook_blogeri
@humbook
Tuto knihu určitě doporučuji
Knize dávám 4,5/5
Poslední song Nicole Böhm
On už slávu získal, ona po ní touží. Obstojí jejich láska v záři reflektorů? Riley má sen – stát na prknech slavné Broadwaye. Navzdory tvrdé dřině a obcházení konkurzů ale pracuje jen jako servírka v bistru prestižní hudební š... více