Poslední vzkaz od mého muže

recenze

Poslední vzkaz od mého muže (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Poslední vzkaz od mého muže

Pokud se budete pouštět do této knihy a že vám ji opravdu moc doporučuji, tak si určitě připravte kapesníčky. Příběh je velmi smutný, silný, emotivní, zároveň ale trochu odlehčený humorem. Hlavní hrdinka Kate je totiž docela magnet na trapasy a šílené situace.

Kate přišla o manžela a i dva roky po jeho smrti se stále topí ve smutku, snaží se vychovávat syna a dát se zpátky do kupy. Naštěstí má úžasnou nejlepší kamarádku, která jí pomáhá i šéfa v práci, který je víc než chápavý...

Ze začátku mě příjemně překvapilo, že je kniha i vtipná, čekala jsem vyloženě smutné čtení a ono šup na úvod scéna s granátem.
Momentů, které mi ale trhaly srdce na kusy, bylo několik, Cameron byl úžasný muž, manžel, táta a nemoc si ho našla příliš brzy.
Pak je tu Hugh, muž se zlatým srdcem, který se pro Kate stane oporou v těžkých chvílích. Já si ho tak neskutečně zamilovala!
Máme tu i několik dějových linek, Kate se vrací zpátky do minulosti a vzpomíná na různé situace.


Poslední vzkaz od mého muže Poslední vzkaz od mého muže Emma Grey

I když nikdy nepřestanete milovat toho, koho jste ztratili, můžete najít novou lásku. Jiskřivá australská romance, která vám zlomí srdce na tisíc střepů a zase ho poskládá dohromady. Kate je se silami i rozumem v koncích. Dva r... více


Komentáře (0)

Přidat komentář