Pozlacená

recenze

Pozlacená (2024) 3 z 5 / renulka16
Pozlacená

Pozlacená je kniha, od které jsem měla asi až moc velká očekávání, která jsem jsem nakonec nedostala. Čekala jsem fantasy s pořádnou náloží žhavých scén. A zpočátku, rozuměj prvních pár stran, to vypadalo celkem i nadějně, až jsem si říkala, že Kennedy začíná pěkně zostra. Jenže to bylo tak nějak celý.

Po skvělém začátku nastává celkem dost velký útlum a téměř nic se tam neděje. Člověk se nic nedozví o fantasy světě, ve kterém se to má odehrávat. Veškerá akce nastává až poslední třetinu knihy, která nám přináší nějaká vysvětlení. Nějaké akční scény a taky jeden nečekaný závěrečný zvrat, který nás má navnadit na další díl.

Pro mě to není ani fantasy kniha, ani romantická kniha, ani erotická kniha. Je to příběh, který má prvky těchto zmíněných žánrů. Přesto si ale přečtu i pokračování, protože závěrem mě autorka opravdu dokázala navnadit a budu doufat, že se mi dostane daleko lepší příběh.

Co ale opravdu musím pochválit je obálka. Ať už česká, tak originální. Ta se opravdu povedla.


Pozlacená Pozlacená Raven Kennedy

Zlaté podlahy, zlaté zdi, zlatý nábytek, zlaté oblečení. Ve Výšezvonu, hradu v mrazivých horách Šestého království, je ze zlata všechno. I já – Auren. Král Midas mě zachránil a slíbil, že mě bude navěky milovat. Nabídl mi ochranu ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář