Pravidla lásky

Tak tohle byla jízda na entou plná pikantní romantiky.
určitě 18+

Tato kniha je příběh čtyřicetiletého Emersona Granta, který je majitelem sexclubu Zhýralců. Je velmi bohatý a má syna Beaua, který je i přítelem mladé jednadvacetileté Charlie.

Charlie je dívka, která přijme pracovní místo na pozici sekretářky u Emersona (otce svého teď už expřítele Beaua).

Emerson je nejen sexy ale pekelně dominantní jedinec, který má rád ženy, které ho poslouchají na slovo a jsou hodné holky. To by nebyl příběh aby se Charlie tohoto postu nezhostila…a to velmi ráda. Jenže tu bude problém a Emerson ví, že pokud by se s Charlie sblížil, mohl by ztratit nejen syna. A tak stojí před volbou, která nebude jednoduchá a bezbolestná.

Mě ten příběh naprosto uchvátil. Týká se to téma dominance a submisivity. Přijde mi to hodně zajímavé téma a strašně hezky se mi to četlo. Zamilovala jsem si nejen hlavní postavy ale i některé členy klubu.

Vůbec jsem nečekala, že by mě něco takového chytlo ale opak je pravdou.

Za mě určitě krásný příběh plný nejen dominance, lásky, zklamání ale především sexu a důkazů toho, že by jsme si měli věřit a nepodceňovat se. Každý máme svou cenu a tak jak to dával najevo Emerson Charlie se mi strašně líbil.

Je to opravdu žhavé čtení, plné pikantní romantiky, proto určitě doporučuji čtenářkám 18+ a samozřejmě těm, kteří mají toto téma rádi.

Pravidla lásky Pravidla lásky Sara Cate

Říká mi, že jsem dokonalá. Jeho bezchybná submisivní partnerka. Jeho hodná holka. Zlomil mě vztah s přítelem, který mě zanedbával, a toužila jsem, aby mi někdo řekl, že za to stojím. Pak jsem nečekaně získala práci u šéfa, př... více

Komentáře (0)