Prosluněná Itálie

recenze

Vila v Itálii (2024) 4 z 5 / tracey9
Vila v Itálii

Cestujete letos v létě k moři?

My bohužel ne a tak jsem se na Vilu v Itálii od Julie Caplin těšila dvojnásob. Jestli totiž autorka něco umí, je to skvěle vybarvit prostředí, ve kterém se kniha odehrává.

Pobřeží Amalfi v tomhle směru rozhodně nezklamalo, máte pocit, že slyšíte příboj vln, cítíte horkost písku na pláži a vidíte všechny ty barevné domky na pobřeží. Podobně tomu bylo s jídlem, domácí těstoviny provoněly každou stránku a italské víno jsem skoro měla na jazyku :) takže ano, výlet do Itálie prostřednictvím stránek se rozhodně povedl na jedničku :)

A co romantika? S tou to mám u Julie malinko složitější, některé dvojice mi přirostou k srdci více a jiné skoro vůbec. A musím s potěšením říci, že Raph a Lia se mi rozhodně dostali velice pod kůži. A to především díky Raphovi, trochu nerudnému a uzavřenému muži, který díky předchozím životním zkušenostem, přistupuje k ostatním skepticky a velice opatrně. A tak to má zpočátku i v případě Lii. Zároveň je však mužem, který se chová galantně a když jeho obranná zeď začne praskat, je zkrátka k nakousnutí :) s Liou jsem měla trochu složitější vztah, v některých situacích bych ji nejradši profackovala a zároveň jsem jí fandila v její kariéře i vztahu k Raphovi :)

Sečteno a podtrženo Vila v Itálii byla velice příjemnou letní romantikou, s trochou hloubky a krásným výletem za sluníčkem :)

Za knihu na recenzi v rámci #spoluprace moc děkuji @grada_cz @cosmopolis_cz a @bunburistka

Knihu hodnotím 4,5 z 5 :)


Vila v Itálii Vila v Itálii Julie Caplin

Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji... více


Komentáře (0)

Přidat komentář