Prozrazení lady Joan

recenze

Prozrazení lady Joan (2023) 4 z 5 / Knihomolka97
Prozrazení lady Joan

Hlavní hrdinka Joan je léčitelka a její matka ji na smrtelné posteli dá za úkol doručit klanu MacKayů důležitý tajemný svitek. Převlečena za chlapce je po cestě napadena lapky, pomůže jí ovšem skotský lord Cam Sinclair a nabídne jí doprovod. Joan se uleví a nabídku přijme, jenže Cam brzy odhalí její ženské křivky a pokušení je na světě...

Prozrazení lady Joan volně navazuje na předcházející díl, odehrává se cca o dvacet let později. Jednohubka, kterou slupnete, ani se nenadějete.

Dala jsem si do souvislosti, kdo Joan je a byla zvědavá na její příběh. Hned od prvních stran jsem se začetla, autorka totiž pěkně vtáhla do děje.
Joan byla velmi sympatická, chytrá a hlavně odvážná hrdinka.
Lord Cam, který ji skřížil cestu, byl opět typický Skot jak se patří!
Moc mě bavilo jejich sbližování. Bylo to sice takové rychlé, ale krásné a obzvlášť vášnivé.

Myslím, že komu se líbí Cizinka, pak by se mohla líbit i tato série. Kromě romantiky je zde i poměrně větší množství žhavých scén. A nechybí i špetka napětí a intrik.

Osobně bych ale klidně uvítala ještě trochu více stránek. Na plný počet to za mě úplně není. :)


Prozrazení lady Joan Prozrazení lady Joan Lynsay Sands

Léčitelka Joan slíbila matce, že klanu MacKayů doručí tajemný svitek. Na cestě v přestrojení za chlapce je ale napadena. Naštěstí jí pomůže udatný skotský lord Cam Sinclair, který jí nabídne doprovod. Joan se uleví, dokud však ryt... více


Komentáře (0)

Přidat komentář