První slovo platí

recenze

První slovo platí (2024) 4 z 5 / EvikU.
První slovo platí

Hlavní hrdinka Evie Porterová má tajemství. Ale proč to dělá? Její přítel Ryan Summer ji evidentně miluje, Evie se stěhuje k němu domů, vypadá to na život snů. Jenže Evie si musí vyřešit minulost.

Velkou část svého života poslouchá tajemného šéfa pana Smithe, kterého nikdy neviděla. Mění si vizáž a jména, aby splnila jeho úkol. Vše vychází až do té doby, kdy zjistí nemilou věc o svém šéfovi a o ostatních, kteří pro něj plní úkoly.

Navíc Ryan se jí dostal pod kůži, chtěla by život s ním v krásném domě s velkou zahradou. Jenže práce pro pana Smithe nekončí výpovědí na dva měsíce. U něj se končí jinak…

Krásná ukázka psychologie postav, jak se dá v každé práci zdokonalovat. Pod dlouhým vedením psychopata dokáže i Evie být vynalézavá. Příběh je doplněný částmi minulosti, aby nám vše dokonale zapadlo do sebe.

Dokáže svou chytrostí přelstít svého šéfa? Dokáže se ubránit obvinění, které na ní má policie? V začátku knihy si musíte ujasnit, co se to děje, ale jak postupně čtete, všechny střípky minulosti začínají dávat smysl.

Kniha je plná zvratů, které vás nutí číst dál. Konec, přibližně 150 stran do konce jsem si vyloženě užívala. Začínáme všemu rozumět a jen čekáme co Evie vymyslí, aby se z toho vymanila. Drží se poučky “PRVNÍ SLOVO PLATÍ “.


První slovo platí První slovo platí Ashley Elston

Evie Porterová má všechno, co by si milá jižanská dívka mohla přát: dokonalého, starostlivého přítele, dům s bílým plotem a zahradou, přátele. Má to jediný háček: Evie Porterová neexistuje. Jako první se dozví novou identitu: Evi... více


Komentáře (0)

Přidat komentář