Tak jsem se profeelovala celým deníkem a nemůžu si pomoct, cítím mírné zklamání. Od začátku čtení jsem nějak nechápala, kolik věcí autorovi procházelo bez nějakého postihu. Ale říkala jsem si, telecí léto 14 až 20 let proběhnou u každého, ostatně kdo si tím neprojde, mnohdy “blbne v pozdějším věku.
Jenže dělat raperský akce kdy pak nemá na zaplacení, dluhy kam se podívá a nic se neděje? Jak může udělat dluhy, když není plnoletý? Tráví dny hulením a ožíráním
Říkala jsem si, deník je až do roku 2023, tam bude nějaký progres, jak se z kluka, který nemá žádnou zodpovědnost, hulí trávu a chlastá a žije rapem, nehledě na důsledky se stane uznávaným promotérem atd. No bohužel ne. To by asi musela být pohádka.
A vlastně celý deník byl jen o tom, která holka se mu líbila a že jich bylo. Kde sehnal jaký matroš a kde měl nějaký průšvih. Doma skoro nevydržel, jezdil do Ameriky, do Mexika, do Španělska. Takový bohémský život, který ale chápu do určitého věku. Při dopsání deníku už mu je 30 dle mých propočtů a nic se nezměnilo.
A trochu mě i děsí kniha z pohledu rodiče, že se jejich dítě dostane k této knize a vezme si ji jako mustr. Za mě je to průměr a to jen proto že se většinou dostal z těch problémů sám. Ale nějak nevidím v tomto stylu života smysl.
Co musím pochválit je grafické zpracování knihy. To je pecka.
Rapovej deník Lukáše Kouřila Lukáš Kouřil
Rapovej deník zachycuje šestnáctiletou kariéru promotéra hiphopových koncertů Lukáše Kouřila od úplných začátků v roce 2007, kdy ještě bez občanky zorganizoval internetovou soutěž Prosaď Svůj Rap s živým finále v Hodoníně, přes tr... více