Recenze

recenze

Všechny cesty vedou k tobě (2024) 4 z 5 / anulle_
Všechny cesty vedou k tobě

,,Nikdy není pozdě dát se novou cestou

Aurora se po rozchodu vrací do svého rodného města, kde plánuje začít od začátku. Jenže její, stále nabručený, bytný Tobias vůbec nemá tušení, co u něj Aurora dělá, protože ji ubytoval jeho syn. I když se mu to nelíbí nakonec Auroru u sebe nechá. Aurora si najde práci a pomalu se začíná ve městě cítit jako doma. Její minulost nebyla lehká a stále ji občas dohání, ale ona se nenechá zlomit. Zdolala turistické trasy, které měla její matka ráda, ale zvládne zdolat cestu do Tobiasova srdce?

Královna slow burn rozhodně nezklamala. Knížka se nesla na příjemné atmosféře a ja si užívala čas strávený s pastavami v jejich světě. Hlavní hrdina byl teda opravdu bručoun, ale ja miluji grumpy x sunshine, takže to vupbec nevadilo.
Plánuji si přečíst i další autorčiny knížky, protože její psaní se mi moc líbilo a vtáhlo mě do děje.

4/5

Za knížku děkuji @humbook a @humbook_blogeri.

Všechny cesty vedou k tobě Všechny cesty vedou k tobě Mariana Zapata

Pravá láska nikdy nezabloudí. Skvěle hodnocená romance od královny slow burn. Ztráta milovaných lidí je vždy těžká a Aurora ví, že návrat na místo, které kdysi nazývala domovem, bude náročný. Po rozchodu s dlouholetým přítelem al... více

Komentáře (0)