Recenze na knihu "Hory, mlha, láska a já" od Tessy Randau
recenze
Hory, mlha, láska a já (2024) / actavisKniha "Hory, mlha, láska a já" od Tessy Randau mě zcela pohltila od prvních stran. Přestože je to malá kniha, dokáže hluboce zasáhnout a zanechat silný dojem. Autorka s neuvěřitelnou lehkostí a plastickým stylem vykresluje situace, které nám všem připomínají důležité životní pravdy. Nejedná se o žádné nové objevy, ale o připomenutí toho, proč jsou některé situace takové, jaké jsou, a proč je to tak dobře.
Tessa Randau zasáhla do černého. Je fascinující, jak dokáže svými slovy vysvětlit a zrcadlit situace, které známe z našich vlastních vztahů a přátelství, která se mohla rozpadnout. Ať už máte problémy nebo ne, tato kniha reflektuje téměř každou životní situaci.
Kniha je napsána lehkým jazykem a přitom hluboce podněcuje k zamyšlení. Pro všechny, kteří se někdy zamysleli nad svým vztahem a ptali se, zda mají správného partnera, mohu tuto knihu jen doporučit. Je to krásný, emotivní příběh, který nás nutí přemýšlet o lásce, vztazích a našem chování. Navíc je kniha nejen lehce čtivá, ale také plná fantazie a podnětů k úvahám o tom, co v životě opravdu chceme a jak chceme žít.
Kniha "Hory, mlha, láska a já" od Tessy Randau je skutečným klenotem, který vás obohatí a donutí přemýšlet o vašem životě a vztazích. Rozhodně doporučuji a těším se na další díla od této talentované autorky.
Děkuji nakladatelství Kazda za možnost seznámit se s touto knihou.
Hory, mlha, láska a já Tessa Randau
Hlavní hrdinka má pocit, že ji její manžel sotva vidí a vnímá. Touží po větší sounáležitosti, otevřeném dialogu s ním, a po něze. V naději, že k sobě zase najdou cestu, objednala pro oba víkendový pobyt v horách. Jenomže jejich sp... více