Recenze na knihu "Srdce nemá vrásky"

recenze

Srdce nemá vrásky (2024) 5 z 5 / actavis
Srdce nemá vrásky

Blanka Malá, známá svým předchozím dílem "Láska ve špičce italské boty", přichází s pokračováním svého příběhu v knize "Srdce nemá vrásky". Tato kniha mě zaujala svým poutavým vyprávěním a autentickým pohledem na životní cestu autorky.

Kniha je psána s humorem a lehkostí, což je typické pro autorku. Vzpomínky na italské kulinářské zážitky jsou okořeněny autentickými recepty, které čtenáře lákají k vyzkoušení. 

Jedním z největších přínosů této knihy je prostor věnovaný Agostinovi, který přináší mužský pohled na jejich vztah a společný život. Tento prvek dodává příběhu na autentičnosti a umožňuje čtenářům lépe pochopit dynamiku jejich vztahu. Agostinovy reakce a myšlenky jsou osvěžujícím doplňkem, který dává příběhu novou hloubku.

Blanka Malá exceluje ve vykreslování prostředí, ať už se jedná o malebnou kalábrijskou vesnici nebo majestátní Dolomity, kde Agostino pracuje. Popisy těchto míst jsou natolik živé, že čtenář má pocit, že cestuje spolu s hlavními postavami. Kniha také přináší zajímavé postřehy o italských tradicích a životním stylu, což přispívá k celkovému zážitku z četby.

"Srdce nemá vrásky" je více než jen romantický příběh. Je to oslava odvahy, lásky a odhodlání překonat všechny překážky. Blanka Malá dokazuje, že skutečná láska nezná hranice věku ani kulturní rozdíly a že každý má šanci na nový začátek. Tuto knihu doporučuji nejen fanouškům první části, ale všem, kdo hledají inspirativní příběh plný emocí a životních pravd. 

Děkuji nakladatelství Kazda za možnost seznámit se s touto knihou.


Srdce nemá vrásky Srdce nemá vrásky Blanka Malá

S hlavní hrdinkou Blankou se setkáváme v září roku 2021. Již pár měsíců si v Kalábrii žije svůj italský sen se vším, co k němu patří. Nechybí křišťálové moře, výhled na Stromboli, báječné jídlo a pohledný Ital - osudový muž, který... více


Komentáře (0)

Přidat komentář