Recenzia

recenze

Tajemství (2023) 4 z 5 / knihomolka_Boba
Tajemství

Anotácia je veľmi zaujímavá. Hneď som bola zvedavá, čo to bude za prípad.

Nejaké indície viedli od začiatku k tomu, kto je vrah, no nebola som si istá, či to nie je len zavádzanie a tak som mala dvoch podozrivých, jeden z nich bol skutočným vrahom.

Kniha je tenučká a tak som ju zhltla za jeden večer. Číta sa veľmi dobre. Autor nám podáva jednotlivé nitky a ukazuje, akým smerom by sa mohol dej odohrávať.

Sem tam som si nebola niektorými scénami istá, či sa jedná o to, čo si myslím. Autor píše bravúrne, vie človeka popliesť, ale aj ho navodiť na správnu stopu.

Ku koncu som naozaj o jednej postave začala pochybovať, pretože ma scéna zmiatla.

Je smutné, že museli zaplatiť životom aj nevinní ľudia. Bol to veľmi smutný prípad. Aj keď jedna obeť nebola tak úplne nevinná ako sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Kniha ma bavila a určite si od tohto autora rada prečítam aj iné knihy, hlavne tie predchádzajúce, ktoré spomína na konci. Zaujíma ma ten príbeh, ktorý spomína Karel. Možno sa budem vedieť lepšie vžiť do jeho situácie.


Tajemství Tajemství Pavel Kohout

Karlu Koutnému se po ukončení kariéry kriminalisty hroutí život. Rozpadl se mu vztah s partnerkou, profesně tápe a noční můry řeší alkoholem. Ač se snaží na dráhu vyšetřovatele zapomenout, shodou okolností objeví v lese oběšenou d... více


Komentáře (0)

Přidat komentář