Wu Ming - Bezmenná

Krásne ilustrácie, aj keď jej brat mi skôr pripomína ženu.

Anotácia je vcelku zaujímavá. Poukazuje na to, o čo v knihe pôjde, ale zároveň neprezrádza príliš veľa.

Príbeh ma zaujal, aj keď som si nebola úplne istá, či ma bude baviť. Hlavne tá prvá časť bola taká, ktorou som sa musela prehrýzť. Išlo tam stále len o to ako sa Ryoko o Tamiku bojí.

Bola som zvedavá čo je Li Wei zač a či sa ešte s Tamikou niekedy stretnú, aj keď som mala pár predpokladov ako to dopadne.

Dosť som sa čudovala ako Tamika prijala to, čo jej spravil jed. Nemyslím, že by to mohol niekto vziať tak pokojne. Práve v takýchto a podobných chvíľach mi tam chýba prejav emócií.

Príbeh je dosť zamotaný, to sa mi páči. Stále sa tam deje niečo nové a objavujú sa stále nové zápletky a zároveň sa príbeh aj rozmotáva.

Krádež papierov sa mi zdala až príliš ľahká. Dalo sa to zhrnúť pár vetami a pri tom je to podľa mňa dosť dôležitá časť príbehu.

Koniec ma prekvapil, hlavne ten epilóg. Som teda naozaj zvedavá aké bude pokračovanie.

Ostatné pripomienky boli zaslané priamo autorke.

Wu Ming - Bezmenná Wu Ming - Bezmenná Dominika Filčíková

Tamika sa ocitne na rozhraní dvoch svetov. Jedným z nich je kolónia Európanov, v ktorej sa narodila a vyrastala pod dohľadom svojho staršieho brata. Jej život sa zmení po tom, čo sa vďaka svojmu talentu ocitne za hranicami neznáme... více

Komentáře (0)