Romantická novinka od autorky bestselleru Čtvrtého křídla

recenze

Všemi smysly (2024) 4 z 5 / eliska2126
Všemi smysly

Už 25.7. vychází novinka Všemi smysly od autorky hitů Čtvrté křídlo, které strhlo vlnu pozitivních reakcí nejen na českém bookstagramu. V originále kniha vyšla už dříve a má několik dílů, na které se, doufám, v budoucnu můžeme také těšit.

V příběhu sledujeme dvacetiletou December, která si ale říká Ember. Je to dcera vojáka a kolem toho se v podstatě točí celý příběh. Jaké to je žít v rodině vojáka a jaké to také je vyrovnat se se ztrátou svého milovaného, pokud se něco stane. Je zde i romantická linka, kdy se Ember potká po letech se školním idolem Joshem Walkerem, známým hokejistou. Čekala jsem, že zde toho hokeje bude víc, ale dominantnější byla určitě zápletka kolem armády.

Povinně si ke knížce vemte kapesníčky. Místy je opravdu smutná.

Co si budeme povídat, příběh je předvídatelný, stejně jako každá romantika. Prostě víte, že Ember a Josh skončí spolu. Ale opravdu mě bavil ten proces, vývoj vztahu byl uvěřitelný a autorka umí popsat pocity postav. O čtivosti ani nemluvím. Knížku si určitě přečtěte, pokud vás baví romantika a styl autorky vás oslovil třeba už ve Čtvrtém křídle. Ani ten vývoj příběhu na konci jsem neodhadla, i když si teď zpětně říkám, že to bylo jasné.

4.5/5


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář