Romantika s přesahem alias Colleen Hoover ze středoškolského prostředí
recenze
Roztříštěná láska (2024) / Ann1307Sedmnáctiletá Jaymerson byla šťastná a měla všechno, co si přála. Až do té nehody. Jedno neuvážené rozhodnutí a její život se obrátil vzhůru nohama.
Její přítel zemřel a jeho bratr (dvojče) a ona přežili. Jaymerson se teď musí vyrovnat s obrovskou ztrátou a vinou. A k tomu i se svým okolím, které předpokládá, že zkrátka naskočí zpět na svou starou rutinu. Jenže v Jaymerson se něco zlomilo. Už není stejnou dívkou. A zdá se, že jediný, kdo to chápe, je právě bratr jejího zesnulého přítele - Hunter. A tak i přesto, že se dříve moc nemuseli, k sobě teď mají neskutečně blízko.
Příběh o první lásce a ztrátě. Středoškolačka, která se musí vyrovnat s obrovskou tragédií a k tomu sama se sebou. Protože spřátelit se s Hunterem rozhodně nebylo v plánu.
Při čtení jsem se chvílemi cítila, jakobych četla knihu od Colleen Hoover. Romantiky s přesahem mě moc baví.
Ale Colleen je jen jedna a tenhle příběh mě nedojal tolik, jako její knihy. Bylo to skvěle napsané a já si to moc užila, ale něco tam chybělo, abych uronila slzičku.
Obvykle nemám žádný problém s tím, číst příběhy o středoškolácích, ač už středoškolák nejsem opravdu dlouho, ale tady jsem se na ty středoškolské problémy nějak nebyla schopná naladit, asi už jsem opravdu stará :D
Od autorky tedy u mě určitě vede její série Divoká říše.
Kniha má nádhernou ořízku, která na mě působila spíš jako pro fantasy, ale má svůj smysl a jsem ráda, že mi to při čtení hezky zapadlo do sebe :)
Roztříštěná láska Stacey Marie Brown
Začátek srdcervoucí série o lásce, smrti a vině. Od autorky fantasy Divoká říše. Jaymerson měla všechno – až do té strašlivé nehody. Jedno špatné rozhodnutí. Jeden zlomek vteřiny. Stačilo tak málo, aby se její život změnil navždy... více