Jezevčík nosí Pradu

Velice lákavá anotace i obálka! Ihned jsem věděla, že si tuto zajímavou knížku musím přečíst.

Příběh mě vtáhl hned od samého začátku. Hlavní hrdinka Isla pracuje jako odbornice přes sociální sítě pro celebrity. Její práce ji naplňuje a zároveň jí pomáhá financovat sestry náročný koníček. Vše se ale zkazí ve chvíli, kdy Isla nechtěně nechá puštěné živé vysílání a mladičká talentovanou hvězda si tak v přímém přenosu pozvrací svůj oděv.

Isly kariéra je v koncích. Nejen, že s ní už nikdo nechce spolupracovat, ale musí se stáhnout i ze sociálních sítí, kde na ni lidé útočí svými posměšky. Marně se snaží vymyslet, kde by se upíchla. V té době potkává slavného Thea, dědice známého nakladatelství.

Theo je dosti zapšklý. Žije si celkem poklidný život v ústraní, dokud mu neumře babička a on nezdědí její fenku jezevčíka - Camille. Ta je vše, jen ne přátelská a roztomilá. Tato fenka navíc vyžaduje speciální péči. Kosmetické salóny, terapii, luxusní oblečení a lázně… Jenže Theo neví, co s ní. Každá pečovatelka u nich vydrží maximálně pár dní.

Theo v Isle vidí naději. Camille se Isla líbí a Theo jí tak nabídne práci. Isla přijímá a náš příběh nabírá vysoké obrátky.

Zamilovala jsem si je všechny! Jak Islu, tak Thea, tak Isly sestru Dani a fenku Camille. Moc se mi líbily psychologické myšlenky postav. Střídání pohledů hlavních hrdinů. Děj byl nepředvídatelný. A hlavně… plný kvalitního humoru a pikantních scén. Ty jsem si parádně užila. Vřele doporučuji.

Oblíbená věta z knihy:
Že by ale souhlasil s adopcí toho čtyřnohého vyslance pekel?

Jezevčík nosí Pradu Jezevčík nosí Pradu Stefanie London

Dá se vůbec začít znovu, když největší chyba, kterou jste v životě udělali, má přes milion zhlédnutí? Zapomeňte na diamanty – to internet je věčný. Isla Thompsonová, specialistka na sociální sítě, omylem znemožnila svoji nejlep... více

Komentáře (0)