Skryté obrázky - recenze

recenze

Skryté obrázky (2023) 5 z 5 / ctupredspanim
Skryté obrázky

Skryté obrázky jsou rozhodně jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. I přes to, že je docela dlouhá, přelouskala jsem ji jen za několik hodin. Vůbec jsem neměla pocit, že čtu, byla jsem naplno hozena do tajemného příběhu a hltala ho všemi doušky. U žádné kapitoly jsem se nenudila a čas kolem mě plynul doslova jako voda.

Postavy byly na tento žánr extrémně šikovně vykreslené a ocenila jsem i tu drobnou romantickou linku, kterou nám autor naservíroval.

Zatímco jsme společně s Mallory postupně odhalovaly, co se to tam sakra děje, přicházel jeden zvrat za druhým. Kniha je navíc doplněna o obrázky, které Teddy kreslí a bože - geniální tah! Setkala jsem se s tím v knize poprvé a navodilo to naprosto neuvěřitelnou atmosféru.

Zvrat - WTF? Vyskočila jsem z gauče s pusou dokořán. I když to do sebe všechno zapadlo jako puzzle, absolutně jsem to nečekala, srovnala bych to se stejně šokujícím zvratem jako v Never lie od Freidy a nebo v Mlčící pacientce. Rozhodně jeden z nejlepších, s kterými jsem se kdy setkala.

Všichni, co jste knihu nečetli a moc se do ní ani nehrnete, řekněte mi, co mám udělat, abych vás přesvědčila k opaku a já to udělám, protože tohle prostě chcete číst! Pokud jste poseroutky, zatněte zuby, není to taková hrůza, opravdu bych to přirovnala spíš k thrilleru s nadpřirozenými prvky. A tahle kniha doopravdy stojí za to!


Skryté obrázky Skryté obrázky Jason Rekulak

Mallory Quinnová začíná ve třiadvaceti nový život. Právě ji propustili z protidrogové léčebny a dostává práci chůvy na bohatém předměstí New Jersey. Má se starat o pětiletého Teddyho, syna Teda a Caroline Maxwellových. Mallory ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář