Sladké čokoládové myšičky

recenze

Cukrárna Sladký život (2024) 4 z 5 / Danka22
Cukrárna Sladký život

Kdo by neměl rád cukrárny? Já je přímo zbožňuju. Není to jenom tou chutí, ale i vůní a vždycky sladkým úsměvem cukrářek. Musím říct, že jsem snad ještě nebyla v cukrárně, kde by se na mě někdo mračil nebo byl nepříjemný. Ale zpátky k románu, Holly je moc milá a snaživá holka. Zrovna ji podvedl přítel, a tak se vydá na pohřeb jedné známé, aby tu zjistila, že je její cukrárna na prodej. Holly tady kdysi začínala. Nabírala zkušenosti, a tak není divu, že by to tu chtěla převzít. Podaří se ji uspět v těžké konkurenci?

Je to oddechová knížka přímo na léto. Nečekejte žádné těžké zápletky. Postavy se vám budou líbit.

Navíc to prostředí, že se odehrává ve staré cukrárně je prostě skvělý výběr. Moc hezky se mi to četlo, protože i já bych chtěla ochutnat čokoládové myšičky. Osobně bych řekla, že to není ani moc romantické. Spíš je to popis mladé ženy, která ač trošku naivní se rozhodne do podnikání. To je i důvod, proč Holly fandit - je houževnatá.

Myslím, že spokojení budou všichni čtenáři, kteří čtou Julii Caplinovou nebo Cecilie Anhern.

Věřte mi, že po přečtení budete mít chuť na nějaký zákusek.


Cukrárna Sladký život Cukrárna Sladký život Hannah M. Lynn

Když Holly odhalí nevěru svého přítele, rozhodne se vrátit do malebné vesnice v Cotswolds, s níž ji pojí řada sladkých vzpomínek. Doslova, neboť kdysi pracovala v místní cukrárně. Té však nyní hrozí krach a Holly to rozhodně nehod... více


Komentáře (0)

Přidat komentář