Cukrárna Sladký život

Cukrárna Sladký život
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539135/bmid_cukrarna-sladky-zivot.jpg 4 47 47

Když Holly odhalí nevěru svého přítele, rozhodne se vrátit do malebné vesnice v Cotswolds, s níž ji pojí řada sladkých vzpomínek. Doslova, neboť kdysi pracovala v místní cukrárně. Té však nyní hrozí krach a Holly to rozhodně nehodlá dopustit, protože každý občas potřebuje osladit život. A snad přijde i někdo, kdo ho osladí jí.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

The Sweet Shop of Second Chances, 2021


více info...

Přidat komentář

Noisette73
22.09.2024 3 z 5

Čte se to velmi rychle, velké a rozsáhlé písmo. Milé, velmi pohádkové, drobná detektivní zápletka. Romantika i velká naivita. Na jedno přečtení fajn. Vracet se určitě nebudu, protože znám lepší knížky i v tomto žánru, ale na to , že to je "klokanovka", tak dobré.

petulkapeta
21.09.2024 3 z 5

Tak byla to jiná cukrárna než bych čekala. I přesto milý oddechový příběh o dívce,která využila druhou šanci a to teda pořádně. Romantická linka tu nechybí a ani přátelé, bez kterých by to nezvládla.


vera4097
18.09.2024

Příběh Holly, která změní svůj život. Pozná nové přáele. Zjistí, že podnikání,zvlášť ve staré budově není tak jednoduché, hlavně když měl oni zájem už někdo před ní.
Jen z čtení té knihy mě bolí zuby ....

sidonka
16.09.2024 5 z 5

Krásné čtení pro deštivé dny, plně vůně bonbonů. na jaké si jen vzpomenete a odvážná Holly, která se po zradě vrhne do vedení cukrárny, kde se snaží do její přízně vetřít Gilles, s plánem jí uškodit, ale dobří přátelé Holly zachrání

manasx
17.08.2024 2 z 5

Od 100% romantických kalorií - jak píšou na přebalu bych čekala vice romance. Zde je nejvíc výčet cukrovinek a pořád dokola. Čekala jsem trochu víc vztahových věcí než obchodních.

Ivanule
15.08.2024 4 z 5

Krásné,milé oddechové čtení,které je velice příhodné si přečíst právě v této době letních slunných dní:)

Jaruš71
04.08.2024 5 z 5

Pěkné odpočinkové čtení, snad se dočkáme dalších 7 dílů.

alzbeta4340
29.07.2024 4 z 5

Stoprocentně předvídatelné, přesto hezky napsané. Navíc téma cukrárny je vysloveně příjemné :-). Chválím i povedenou obálku.

astroweb
03.07.2024 3 z 5

Přečetl jsem jako oddychovku, nebylo to špatné, ale víc takových najednou pro mě přečíst není to pravé. Koukal jsem, že autorka napsala toho docela dost, snad až vyjdou v češtině její další díla, zase někdy něco zkusím.

alnahu
02.07.2024 5 z 5

Sladký příběh z anglického venkova.Hlavní hrdinka Holly,ktera se po přítelově nevěře,vydá právě do malé vesničky v Cotswoldsu,aby se zde usadila.Holly miluje sladké a když se dozví,že se má zavírat místní cukrárna a bude na prodej,pustí se do rizika a cukrárnu koupí.Naštěstí má kolem sebe spoustu přátel,kteří ji v tom pomohou.Odpočinkový ,milý příběh s krásnou obálkou.

MoniMonika
27.06.2024 5 z 5

"Cukrárna Sladký život" od Hannah M. Lynn je hřejivý příběh zasazený do malebné vesničky Cotswolds, kde se Holly po zklamání z nevěry přítele vrací a rozhodne se zachránit cukrárnu, ve které kdysi pracovala. Tato kniha nabízí čtenářům nejen nostalgii a krásu anglického venkova, ale i silný příběh o odvaze, přátelství a komunitě, která se semkne, aby pomohla Holly v jejím úsilí. Román je čtivý a jednoduchý, ideální pro letní odpočinkové chvíle. S přívětivými postavami a otevřeným koncem, který naznačuje pokračování, je "Cukrárna Sladký život" sladkým potěšením pro každého milovníka pohodových příběhů.

intelektuálka
23.06.2024

Letní pohodové odpočinkové čtení z pěkné oblasti Cotswolds....

Tam se vrací Holly po rozchodu s přítelem a začíná znovu .... a co se mi líbilo, že potkává pomoc a přátelství, protože ty anglické domečky jsou kouzelné a Holly není sama, kdo je touží vlastnit ....

Jen ta cukrárna by chtěla rozšířit o nabídku dortíků, které mám ráda ....

Přilákala mne velmi pěkná obálka - a určitě se na ten venkov vrátím ....

Danago
19.06.2024 4 z 5

Milý jednoduchý odpočinkový příběh. Ukazuje krásu opravdového přátelství. Cukrárna je zde v hlavní roli, přesto v představě českého čtenáře je cukrárna trochu něco jiného, takže mi chvilku trvalo se zorientovat.
Kniha není romantická ve smyslu červené knihovny , ale pohodová a odpočinková. Pohladí vás po duši, určitě vás přenese do malého městečka a zajímavé cukrárny. A co víc, je to první díl, takže se můžeme těšit na pokračování. A určitě si dokážu představit na co autorka může navázat.

Medvědářka
18.06.2024 5 z 5

Hřejivá a sladká atmosféra příběhu o jednom začátku, když něco skončí. Návrat do míst, která hlavní hrdinka milovala a za která je třeba bojovat, protože ne vždy jde vše podle plánu a ti co se tváří jako přátelé, jsou nakonec ti největší padouši.
Měla jsem od knihy svá očekávání a překvapivě mi dala něco trochu jiného, což vůbec nevadilo. Kniha se četla lehce a já ji za tři večery přečetla celou. Bavilo mě to a fandila jsem úsilí, které Holly vynakládala na Cukrárnu Sladký život. Otevřený konec nám dává doufat, že přijde brzo pokračování, protože si myslím, že je toho ještě spousta co nabídnout.

hanap
30.05.2024 4 z 5

Takový hezký příběh pro holky, moc se mě líbil.

evineckY
29.05.2024 5 z 5

Je to jednoduchý, krátký a předvídatelný příběh, ale čtivý a pěkně přeložený.
Zřejmě svou jednoduchostí není na pět hvězd, ale dostal se mi do nálady a
určitě si přečtu pokračování.