Slunce nad zátokou

Kniha Slunce nad zátokou mě okamžitě zaujala svou obálkou a také názvem. Při výběru této knihy jsem si vzpomněla na knihu Rozmarýnová zátoka, která je naprosto úžasná a doufala jsem, že tak nějak bude stejná i tato kniha. Nicméně, víc splést jsem se nemohla.

Začátek knihy vypadal velmi slibně, kdy jsme se mohli dozvědět něco o vzácném druhu anémie. Pro mě však tento pojem není cizí, protože o druzích anémie mám celkem dost načteno z osobních důvodů. Proto jsem tak nějak myslela, že se bude kniha více ubírat tímto směrem. Bohužel tomu tak nebylo, ikdyž svým způsobem ano. Ale bylo to velmi zdlouhavý a natahované a díky tomu i romantická linka, na kterou jsem čekala byla tak nějak o ničem. Dlouhá, nudná, bez jiskry.

Tentokrát mě ani prostředí Cornwallu nedokázalo vtáhnout do děje a užívat si jeho atmosféru.
Opravdu dlouho jsem s knihou bojovala než jsem došla k cíli.
Ale vzhledem k tomu, že má kniha velmi pozitivní hodnocení, si myslím, že prostě jen mně nesedla do noty.

Slunce nad zátokou Slunce nad zátokou Phillipa Ashley

Pro Rose je každý den darem. Může se radovat, protože díky anonymnímu dárci přežila nemoc, která ji ohrožovala na životě. Teď by mu chtěla poděkovat. Řada náznaků ji dovede až do ospalé rybářské vesničky v Cornwallu. Tam je Rose v... více

Komentáře (0)