Stačí si počkat.. opravdu čekání se vyplatí

recenze

Stačí si počkat (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Stačí si počkat

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce Albatros Media.

Mariana Zapata je opravdu královnou slow-burn romancí. Ani další kniha mě nezklamala, užila jsem si každou stránku!
Hlavní hrdinka Diana se stane ze dne na den opatrovnicí svých dvou synovců a život se jí tak radikálně a nečekaně změní.
Po dvou letech to vypadá, že se vše obrací k lepšímu - má nový domov, práci, která ji baví, se synovci si parádně rozumí a samozřejmě v rodině nechybí psí společník.
Starší synovec Josh hraje baseball, začíná hrát v novém týmu, který trénuje Dianin velmi mrzutý soused. Ten od začátku dává najevo, že s ní nechce mít nic společnýho.

Diana Casillas. Hned mi to příjmení bylo povědomé a aby taky ne! Di je totiž sestřenice Sal z knihy Kulti.
Diana je sympatická ženská, které jsem neskutečně fandila, vše s ní prožívala a jednou s ní dokonce i brečela.
Celkově mě příběh rozplakal celkem 3x, což jsem upřímně nečekala. Smutný, dojemný, krásný.. ach, to nešlo nebrečet.
Autorka do příběhu zakomponovala vážnější témata ať už vyrovnání se se ztrátou blízké osoby, psychické problémy či rodinné vztahy, které by mohly být lepší.
Josh i malý Loui byli zlatíčka a Dallas alias velký mrzout? Ten se mi do srdce vkrádal postupně, až jsem mu nakonec úplně propadla. Takový méďa no. Těm nikdy neodolám.
Romantická linka se vyvíjí opravdu velmi pomalu, ale stojí za to si počkat. Haha, název Stačí si počkat nemůže být výstižnější. A je tu větší věkový rozdíl!
Doporučuji.

Stačí si počkat Stačí si počkat Mariana Zapata

Láska si někdy dává na čas. Další hit od královny slow burn romancí. Jestli někdy někdo řekl, že dospělost je brnkačka, tak toho asi ještě moc nezažil. Diana Casillasová se nebojí přiznat, že je někdy úplně ztracená – vždyť se ze... více

Komentáře (0)