Haunting Adeline: Stíny nad Adeline

Já jsem tuhle knihu četla už tehdy, když byla v zahraničí dost populární. (Ona je sice pořád, ale chápeme se.)

Proto už mám i trochu porovnání s druhým dílem.

Tohle rozhodně není kniha pro každého, a pokud s dark romancemi začínáte, tak bych ji nedoporučila jako první. Na to jsou v ní dost temná témata.

Tím se dostávám i k tomu, že je dobré si nejprve přečíst TW, abyste věděli, do čeho jdete.

Když se přesuneme na příběh, tak mě osobně dost bavil. Je to kniha, která se čte dost dobře a nikde se nezasekává.

Postavy v tomto díle ne každému asi přirostou k srdci. I já jsem ze začátku měla trochu problém. Čím víc jsem se o nich ale dozvěděla, tím víc jsem si je oblíbila.

Samozřejmě nechybí ani erotické scény. Některé dokážou opravdu překvapit a budete si říkat, jak je to sakra možné.

Celkově je to ale za mě skvělá DR kniha, která rozhodně stojí za to.

Stále si ale stojím za tím, že je tento díl oproti druhému slabší. Někde se ale začít musí, že?

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s Knihy Dobrovský.

Haunting Adeline: Stíny nad Adeline Haunting Adeline: Stíny nad Adeline H. D. Carlton

Dokážu manipulovat emocemi kohokoli, kdo mi to dovolí. Způsobím vám bolest, rozpláču vás, rozesměju a přiměju vás si povzdechnout. Ale moje slova na něj neplatí. Zvlášť když ho prosím, aby odešel. Pořád tam je, sleduje mě a če... více

Komentáře (0)