Strávila jsem s nimi téměř půl roku, než jsem se odvážila sepsat tento text. A musím říci, že mimořádně krásný s nimi byl vánoční čas. Jsou prostě načechrané, sváteční, velmi hezky barevně upravené tak, že nevyčnívají, jsou uhlazené a něžné. A jejich sdělení nádherně sedělo do svátečních výkladů, do těch zvláštně těšením se na nový rok napjatých výkladů do roku 2018.
A s jarem a létem jsem je začala používat hodně pro výklady obecné, na měsíce, na roční období, na takové otázky, které souvisí i s astrologií nebo obecnými vlivy, které na nás díky cykličnosti přírody mají vliv.
A byla jsem příjemně překvapena.
Najednou, jako když Vykládací karty archanděla Gabriela svléknou vánoční šat, sklidí sváteční talíře ze stolu, a naservírují vám něco elegantního, jednobarevného, něco, co si můžete v průběhu roku přizdobit čímkoliv sezónním.
Jsou velmi vkusné, krásně graficky zpracované.
Autorka, Doreen Virtue, o nich říká, že se hodí pro situace, ve kterých si nevíme rady, kdy cítíme nebo máme reálně v životě nějaké překážky, a nevíme, co s nimi.
Na tyto otázky jsem se s nimi zaměřila nejvíce a musím říci, že v desítkách výkladů pro čtenáře se mi velmi osvědčily a uměly naznačit ten směr, kudy se zadívat, když nevíte kudy kam. A jak asi tak nějak zkusit vyřešit překážku, která se před vámi rýsuje.
Jsou to jemné karty, ale jejich informace a poselství jsou velmi důrazné a jasné. Často jsem se nepotřebovala dívat ani do knížky, jak okamžitou odpověď jsem dostala jen ze symbolů a větiček na samotné kartě.
Takže jsou malé, snad nenápadné - ale obrovské tím, co skrývají.
Renata Petříčková, kritiky.cz
Vykládací karty archanděla Gabriela Doreen Virtue
Jméno Gabriel znamená Boží síla. Archanděl Gabriel nám propůjčuje sílu jít dál ve chvílích, kdy nám život staví do cesty překážky, nebo když si nevíme rady. Jeho poselství jsou lehce srozumitelná a i dnes v moderní době nám poskyt... více