Tajemný pan Frost - kniha plná překvapení

recenze

Tajemný pan Frost (2022) 4 z 5 / renulka16
Tajemný pan Frost

Lékařka Teagan Ransomová opustila rušný New York a snaží se zapomenout na všechny rány, kterými ji osud počastoval. Našla si nové zaměstnání, přátele a konečně má dost času i sama na sebe. Zdá se, že se jí podařilo začít znovu. Poklidné časy však skončí ve chvíli, kdy se do sousedství nastěhuje umělec, fotograf a malíř Garret Frost. Teagan je k němu od první chvíle magicky přitahována. Probouzí se v ní až živočišná vášeň a dosavadní spořádaný život je rázem vzhůru nohama. Naplní se její představy? Jaké bolestné tajemství skrývá záhadný Garret? Může mu Teagan důvěřovat?

Před nedávnem jsem si od autorky přečetla knihu Seznam přání. Ta kniha nebyla vůbec pěkná. Byly v ní ve většině případů výňatky, které obsahovaly pouze sexuální scény a "hloupé" paničky.

Teď se mi naskytla možnost dát druhou šanci této autorce a jsem moc ráda, že jsem tak učinila, neboť tato útlá knížka obsahuje opravdu skvost s velmi překvapivým koncem, při kterém mi zůstala pusa dokořán.

I tato kniha je plná žhavých scén, při kterých se budete červenat, ale samotný příběh je opravdu bravurní a paní autorka mě velmi překvapila.

Je to příběh plný romantiky, sexu a tajemství. Od začátku je to tedy slušná jízda a říkala jsem si, jaké má Garret velké sebevědomí a o Teagan jsem si taky samozřejmě pomyslela svoje. Na druhou stanu, Garreta si okamžitě oblíbíte a bude vám ho také neskutečně líto, protože si sebou přinesl minulost, jenž mu velice ublížila a zapomenout na ni nedokáže.

Pokud hledáte knihu, kterou si chcete přečíst během hodiny maximálně dvou, zvolte tuto. Pokud hledáte knihu plnou sexu, zvolte tuto. A pokud hledáte knihu plnou sexu navíc s velmi perfektním příběhem u kterého budete na jeho rozuzlení v šoku, rozhodně sáhněte po této knize.

Tajemný pan Frost Tajemný pan Frost Sylvia Day

Komentáře (0)