Anotace:
Sedmnáctiletá Grey proto nevěří, že nikdo neví, co přesně se odehrálo, když tu zmizela její kamarádka Elora. Jakmile však začne pátrat na vlastní pěst, dojde jí, že každý něco skrývá. A když se ze zátoky vynoří záhadný chlapec, věci se dají do pohybu. Krvavá historie města ožívá… a další lži ho mohou rozervat na kusy.
Moje recenze:
Tahle kniha mě bohužel zklamala. Moc se mi líbila temná atmosféra knihy, popis prostředí a magie, ale děj byl nudný a pomalý. Za celou knihu se skoro nic nestalo. Hlavní thrillerová zápletka mě bavila, ale také se hrozně táhla. Bohužel mi přišlo, že se otevřela na začátku a skončila na konci a nic mezi tím.
Co se týče postav všichni lidé v této knize byli svým způsobem zvláštní. Všechny děti byly velmi poznamenané tím, co se dělo v místě, kde žijí a svými schopnostmi. Hlavní hrdinka Grey je sedmnáctiletá dívka. Je sice odvážná, ale neustále měnila názor, což mě na ní štvalo.
Objevuje se tu menší milostný trojúhelník, který se mi líbil, protože má stejně jako celá kniha temnou a tajemnou atmosféru.
Celkově bych knihu hodnotila podprůměrně. Byla čtivá a měla dobrou atmosféru, ale bohužel mě nezaujala tak moc, jak jsem čekala.
Knihu bych doporučila zkusit, pokud máte rádi knihy s temnou atmosférou a thrillerovou zápletkou, ale nemějte velká očekávání.
4/10
@humbook_blogeri @humbook #humbookblogeri #spoluprace
Temné a kruté lži Ginny Myers Sain
Mokřady obchází zlo. Nadpřirozený thriller z města plného magie. Pokud máte co skrývat, La Cachette v Louisianě je to nejhorší místo, kde se lze ocitnout. Tohle bažinaté městečko je totiž plné lidí se zvláštními schopnostmi. Sedmn... více