Temné Romantasy s hromadou sexy chlapců

recenze

ANNEMONE: Volání pravdy (2024) 4 z 5 / nikola2550
ANNEMONE: Volání pravdy

Tuto knihu jsem ze začátku vlastně neměla v dohledné době číst ale pár událostí to změnilo a já vám na ní tedy přináším recenzi . Kniha za mě nebyla špatná ale pár věcí mi ten čtecí zážitek trochu kazily.

Hlavní hrdinka byla za mě docela sympatická a dost takový ten typ co do všeho skáče po hlavě. Na ostatních postavách se mi líbilo hlavně to že nebyli tak moc do detailu vykreslení a proto byli zahaleni tajemstvím.Na knize se mi dále líbilo také to že obsahovala hromadu sexy chlapců takže jsem občas ani nevěděla komu z nich fandím ale svého favorita mám.

Atmosféra byla stejně jak postavy zahalená tajemstvím a knize docela dodávala i dost temnou atmosféru.Svět této knihy byl dost originální nejen dle popisů ale i historii země.Jen mě trochu zaráželo to že král který ovládal oheň měl syna co ovládal led.

Dějově to byl nabitý příběh který docela dával smysl a celkově se od knihy nedalo odtrhnout .Jen mě trochu štvala ze začátku romantická linka u které mi to přišlo ze začátku až moc uspěchané což byla za mě hrozná škoda.

Kniha za mě byla docela dobré čtení tedy až na pár zádrhelů ale byla to autorčina první kniha a určitě si přečtu i její další.

* za e-knihu moc děkuji samotné autorce

ANNEMONE: Volání pravdy ANNEMONE: Volání pravdy Vladislava Heroutová

Přála si jen znát pravdu. Netušila však, kam ji osud zavane. Mladá Annemone, která se stejně jako její maminka narodila s nadlidskými schopnostmi, touží poznat pravdu o svém původu. Ta je jí ale celý život odpírána a když na sv... více

Komentáře (0)