Zase něco jiného

recenze

Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny (2024) 4 z 5 / nikola2550
Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny

Kdyby skoro před rokem nepřišla menší směna náhod neměla bych do teď přečtenou jedničku což by za mě byla veliká chyba. Protože Národní opruzení má rozhodně co nabídnou a jestli si myslíte že z této doby nic nevíte tak nebojte , kniha je více založena na fantazii autorky ale i tak tam par historických událostí je naštěstí jsou ale dobře vysvětlené.

Postavy této knihy jsou historické postavy které většina čechů, kteří si prošli základním vzděláním, zná. Autorka je ale popsala tak že byly docela sympatické a občas jsem s nimi i soucítila. Mým oblíbencem ale v tomto podání bude navždy Karel Havlíček Borovský.

Kniha se dějově odehrává na různých místech česká ale je tam i pár míst ze zahraničí. Za mě miluju na knihách když jsou tam místa která znám a už jsem tam osobně byla což mi národní opruzení poskytovalo.

Dějově kniha následuje na první díl a za mě bych řekla že byla ještě lepší . Dějově nabízela jak slzy tak smích i když já byla víc uslzená jelikož smutnými scénami byla kniha protkaná. V ději jsem nenašla skoro žádnou nelogičnost takže já jsem spoko.

Za mě musím Národní opruzení určitě doporučit a pokud hledáte něco hubeného a lehkého na letní cesty tak pro vás je to určitě ideální kniha.

Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny Národní opruzení 2: Tajemství trnové koruny Karolína Zoe Meixnerová

Historii přepsat nelze, ale naše fantazie umí zázraky. Pokračování hitu Národní opruzení. Konec dobrý, všechno dobré. Ale osud hrdinů Národního opruzení prvním dílem zdaleka neskončil. Tentokrát se musí popasovat s mocnostmi, kte... více

Komentáře (0)