Moje cesta do fantazie

Moje cesta do fantazie – Lenka Poláčková
Spolupráce s @humbook
a #humbookblogeri
Za eknihu mnohokrát děkuji! @endlessbibliophile
Autorčin styl psaní se mi moc líbí, přirovnávání pocitů k těm kresleným z anime bylo naprosto perfektní! Bavily mě v knížce různé zajímavosti a teď nemluvím jen o anime filmech, písničkách a japonských slovech, bylo jich tam mnohem víc. Bylo pěkné, jak autorka vystihla podstatu každé postavy. Obzvlášť jsem si zamilovala postavu Totora aka Robina Hooda a též nazývaného Pána lesů.

Co se týká těch anime narážek, tak i přes to, že jsem z anime viděla jen Pokémon, tak jsem se hodně při čtení pobavila. Asi pokud znáte Totora, tak je pravděpodobnější, že si knížku víc užijete a že toho víc pochytíte. Ale kniha dává smysl i bez toho, aniž byste byli znalci anime filmů.

Na závěr, bych vám chtěla říct, že pokud hledáte krátkou jednoduchou feel-good knihu na léto s přírodou Beskyd a s kreslenými pocity, určitě neváhejte a přečtěte si
Moje cesta do fantazie!

Moje cesta do fantazie Moje cesta do fantazie Lenka Poláčková

Jedno kouzelné léto změní všechno. Vítězná kniha 5. ročníku soutěže Hvězda inkoustu. Květa miluje anime. A ze všeho nejvíc filmy japonského tvůrce Hajao Mijazakiho. Když se musí s mámou a sestřičkou Klárkou přestěhovat z Brna do ... více

Komentáře (0)